Pripreme za KIF header logo

Politike o kolačićima

Koristeći web sjedište pripreme.com slažete se da prihvaćate ove politike o kolačićima. Ove se politike mogu mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim politikama koje su na snazi.

Za potrebe prikaza i rada svih dijelova sadržaja koristimo kolačiće, uglavnom trećih strana, koji će Vašem browseru biti višestruko servirani od strane servisa koji su implentirani u ovo web sjedište. Slijede primjeri servisa koji se koriste, ili se mogu koristiti na ovom web sjedištu. Oglašivačke mreže poput Google Ads koriste kolačiće. Google Analyitcs za praćenje statistike posjećivanja ovog web sjedišta također servira kolačiće. Ako dijelite link ovog web sjedišta na neku od društvenih mreža, društvena mreža na koju ste kliknuli vjerojatno će Vam servirati kolačiće. Sama poruka o prihvaćanju kolačića (pri prvom ulaksu na ovo web sjedište) servira kolačić koji pamti da prihvaćate kolačiće. Radi poboljšanja izgleda i funkcionalnosti web sjedišta mogu biti implentirati i neki drugi servisi koji će po potrebi servirati kolačiće.

Posjetom ovog web sjedišta, pregledavanjem sadržaja i interakcijom sa sadržajem prihvaćate kolačiće trećih strana. Ukoliko ih ne prihvaćate, molim Vas da napustite ovo web sjedište. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Politike o zaštiti privatnosti

Koristeći web sjedište pripreme.com slažete se da prihvaćate ove politike zaštite privatnosti. Ove politike se mogu mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim politikama koje su na snazi.

Ukoliko nas kontaktirate i/ili nam pošaljete određene informacije, dokumente i datoteke koje sadrže Vaše osobne podatke, sve podatke čuvamo u skladu sa Zakonom o provedbi opće uredbe o zaštiti podataka. Podaci se ne prosljeđuju trećim stranama. Međutim, koristimo aplikacije trećih strana poput onih Googleovih za prikaz statistike posjećenosti ovog web sjedišta. Treće strane mogu Vaše podatke prikupljati i obrađivati u skladu s Vašim odobrenjem koje ste im dali prilikom izrade korisničkog računa kod njih.

Ostavljanjem svojih kontakt podataka dajete nam dozvolu da Vas kontaktiramo u vezi usluga i proizvoda koji su povezani s ovim web sjedištem. Ukoliko se slažete s navedenim politikama, želimo Vam ugodno korištenje našeg web sjedišta, a ukoliko se ne slažete, molimo Vas da ga napustite. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

Uvjeti korištenja

Koristeći web sjedište pripreme.com slažete se da prihvaćate ove uvjete korištenja. Ovi uvjeti mogu se mijenjati i dopunjavati, a korisnik je dužan pratiti izmjene i dopune, te se smatra da je korištenjem ovog web sjedišta upoznat s trenutnim uvjetima koji su na snazi.

Sve informacije na ovom web sjedištu opisane su u najboljoj namjeri i duhu najbolje volje. Informacije se mogu mijenjati kako sazajemo i spoznajemo nove, te sukladno promjenama naših uvjeta poslovanja. Uvjeti poslovanja opisani su na stranici Cijena priprema za KIF.

Ukoliko se slažete s navedenim uvjetima, želimo Vam ugodno korištenje našeg web sjedišta, a ukoliko se ne slažete, molimo Vas da ga napustite. Zahvaljujemo se na razumijevanju.