Pripreme za KIF header logo
Cijena priprema za KIF leader img

Cijena priprema za KIFthumb cijena priprema za kif png

puls220 se trudi opravdavati svaki cent koji uložite u osobni razvoj dolaskom na našu nastavu TZK i taktičku pripremu za prijemni ispit na KIF-u! Dajemo 100% garanciju na zadovoljstvo našim pripremama za KIF!

PULS 220 banner

Cijena priprema za Kineziološki fakultet sadrži u sebi više desetljeća našeg znanja, iskustva, cjeloživotnog usavršavanja, osobnog razvoja i cijeli niz malih tajni velikih majstora kineziologije, koje temeljito prenosimo na naše kandidate. Aktualne ekonomske izazove, za one kojima je potrebno, ublažavamo ponudom više cjenovnih paketa nastave i mogućnošću plaćanja na rate.

Na ovoj stranici pročitajte:

  Proljetna akcija leader img

  Proljetna akcija! thumb cjenik priprema za kif png

  40% popust na kombinaciju Proljetne + Ljetne pripreme za KIF!

  Ako rezervirate svoje mjesto na Proljetnim i Ljetnim pripremama na vrijeme, odobravamo 40% popust na kombinaciju Proljetne + Ljetne pripreme za Kineziološki fakultet!

  Akcijska cijena za Proljetne + Ljetne pripreme za KIF iznosi 494 € 297 €

  Akcija traje do 30.05.2024. ili do popunjenja kapaciteta dvorane.

  DA! Prijavljujem se na pripreme za KIF!

  Rezerviraj odmah!

  Cijena paketa priprema za IF leader img

  Cjenik za šk.g. 2023/2024.thumb cjenik priprema za kif png

  Proučite aktualne cijene paketa nastave za tekuću školsku godinu.

  U ponudi imamo 3 paketa nastave za sveučilišni studij, koji se razlikuju prema broju nastavnih sati, tj. termina na kojima se može pohađati nastava. Pakete za trenerski studij (SCIT) pogledajte na zasebnoj stranici.

  Osnovna cijena s popustom za jednokratnu uplatu:

  • START paket nastave - 247 €
  • CORE paket nastave - 647 €
  • VIP paket nastave - 1047 €
  • 2 x START proljetna akcija - 297 €

  Cijena za plaćanje na rate = +10%.

  Cijene vrijede za školsku godinu 2023/2024. *

  Pogledaj pakete nastave i cijenu priprema za trenerski studij!

  Cijena start paketa iconSTART ( 247 €)

  START paketom nastave je obuhvaćeno 16 sati nastave koncentrirane u 2 dana, a namijenjen je svim kandidatima naših priprema, koji ga mogu iskoristiti u slijedećim slučajevima:

  1. Kandidatima koji se pripremaju za sveučilišni studij, ovo je paket nastave koji omogućava dolazak na jedan termin po izboru priprema za sveučilišni studij. Iako je znatno isplativije uzeti CORE paket (dobiva se više termina po manjoj jediničnoj cijeni termina + taktička priprema gratis), ovaj paket je ipak dobar za omjer uloženo/dobiveno svim kandidatima koji još nisu sigurni da li uopće žele ići na Kineziološki fakultet, ili koji nisu sigurni koliko je potrebno i jesu li spremni uložiti fizičkog i mentalnog napora koliko je potrebno za pripremiti se za prijemni ispit na KIF-u (uz činjenicu da je to možda 50% fizičkog i mentalnog napora koji će biti potreban da se studira na KIF-u).
  2. Kandidati koji žele CORE ili VIP paket nastave nadograditi s dodatnim terminima praktične nastave, mogu to učiniti kupnjom jednog, ili više START paketa kao dodatnog paketa nastave (uz 20% popusta).
  3. START paketom moguće je kupiti i samo nastavu taktičke pripreme za sveučilišni i trenerski studij na KIF-u. Taktička priprema za KIF je gratis u CORE, VIP i SCIT+ paketu nastave, a START paket nastave moguće je iskoristiti ili za jedan termin praktične nastave TZK priprema za sveučilišni studij, ili za jedan termin taktičke pripreme za sveučilišni i trenerski studij.

  Cijena START paketa nastave je 247 €, a ukoliko ga uzimate kao dodatni paket, cijena je 197 €. START paket nije moguće kupiti na rate.

  Cijena core paketa iconCORE ( 647 €)

  Ovo je naš temeljni i ujedno best buy paket kojim je obuhvaćeno 56 sati nastave koje izvodimo tijekom godine ukupno u 7 dana nastave, a namijenjen je svim kandidatima koji se pripremaju za sveučilišni studij kineziologije.

  1. CORE paket omogućava dolazak na 3 termina nastave TZK + gratis 1 termin taktičke pripreme za prijemni ispit za KIF.
  2. Svi kandidati koji imaju lošije ocjene iz škole, ili iz nekog drugog razloga budu smatrali da bi im dobro došao još koji termin priprema (za što više bodova na prijemnom ispitu), mogu ga dokupiti sa START paketom kao dodatnim paketom nastave (uz 20% popusta).

  Cijena CORE paketa nastave je 647 €, a cijena dodatnog START paketa je 197 €. CORE paket je moguće kupiti i na rate. Maksimalni broj rata je 5, a plaćanje na rate se vrši isključivo prema ponudi koju ćemo izraditi nakon što nas kontaktirate. U slučaju plaćanja na 5 rata, iznos rate je 142 €.

  Cijena vip paketa iconVIP ( 1047 €)

  Ovo je naš premium paket kojim je obuhvaćeno 76 sati nastave koje izvodimo tijekom godine, a namijenjen je svim kandidatima i (ali i njihovim roditeljima) koji se pripremaju za sveučilišni studij kineziologije.

  1. VIP paket omogućava dolazak na 4 termina nastave TZK + gratis 1 termin taktičke pripreme za prijemni ispit za KIF.
  2. Svi kandidati koji imaju lošije ocjene iz škole, ili iz nekog drugog razloga budu smatrali da bi im dobro došao još koji termin priprema (za što više bodova na prijemnom ispitu), mogu ga dokupiti sa START paketom kao dodatnim paketom nastave (uz 20 % popusta).
  3. S VIP paketom nastave kandidati (i roditelji) dobivaju SL poklon paket pogodnosti.

  Cijena VIP paketa nastave je 1047 €, a cijena dodatnog START paketa je 197 €. VIP paket je moguće kupiti i na rate. Maksimalni broj rata je 5, a plaćanje na rate se vrši isključivo prema ponudi koju ćemo izraditi nakon što nas kontaktirate. U slučaju plaćanja na 5 rata, iznos rate je 230 €.

  Na izražene cijene se ne obračunava PDV temeljem čl. 90. st. 2 Zakona o PDV-u.

  Usporedi pakete!
  Odaberi najbolji!

  Usporedba paketa priprema za KIF leader img

  Usporedba paketathumb usporedba paketa png

  Kako bi lakše procijenili koji je paket najprihvatljiviji za vas, usporedite cijene u tablici i koliko dobivate s kojim paketom nastavih sati, tj. dana, tj. termina.

  Ponuđeni paketi nastave vrijede za pripreme za sveučilišni studij na Kineziološkom fakultetu. Usporedbu paketa za trenerski studij (SCIT) pogledajte na zasebnoj stranici.

  Pogledaj pakete nastave i cijenu priprema za trenerski studij!
  PAKETI NASTAVE: START CORE    VIP   
  OSNOVNA CIJENA ➤za jednokratnu uplatu 247 € 647 € 1047 €
  UKLJUČENIH TERMINA PRAKTIČNE NASTAVE TZK ➤Od ukupno 6 termina u ponudi 1 / 0 3 4
  UKLJUČENIH TERMINA TEORIJSKE NASTAVE TAKTIČKE PRIPREME ➤Od ukupno 2 termina u ponudi 0 / 1 1 1
  UKUPNO UKLJUČENIH ŠKOLSKIH SATI NASTAVE ➤ 16 / 8 56 76
  UKLJUČENIH DANA NASTAVE ➤ 2 / 1 7 9
  CIJENA NA RATE ➤+10% na osnovnu cijenu
  Moguće odabrati 2 do 5 rata.
  Prije uplate prve rate obavezno nas kontaktirajte za izradu ponude s datumima dospjeća plaćanja!
  Dospjeće zadnje rate mora biti do 15.06. tekuće školske godine.
  - 710 € 1150 €
  IZNOS RATE ➤Prikazan je primjer za maksimalnih 5 rata. - 142 € 230 €
  CIJENA DODATNOG PAKETA ➤Vrijedi samo za već prijavljene kandidate (kandidate koji su već izvršili uplatu za bilo koji od 4 ponuđena paketa nastave s osnovnom cijenom, ili koji uz osnovnu cijenu paketa odmah dokupljuju i dodatni paket, ili pakete). 197 € - -
  PROLJETNA AKCIJA ➤2 x START paket (Proljetne + Ljetne pripreme) 2 x 247 = 494 €
  297 €

  Bez brige!
  Dajemo 100% garanciju!

  garancija na pripreme za KIF leader img

  100% garancija na zadovoljstvo!thumb 100% garancija png

  Ukoliko ne budete zadovoljni našom nastavom i do 7 dana nakon održanih priprema - vraćamo novce!

  Dolaskom na puls220 pripreme za KIF nemate rizika! Toliko smo sigurni u kvalitetu naše nastave i da ćete biti zadovoljni s našim pripremama da vam dajemo 7 dana uvjetne garancije na kvalitetu naših priprema za KIF i zadovoljstvo našom nastavom! Dođite i isprobajte bez straha da ste bacili novce u prazno!

  Dakle, ukoliko do 7 dana nakon što završi prvi termin priprema koji ste pohađali odlučite da ovakva nastava ne vrijedi novce koje ste nam uplatili, u roku od 7 dana nakon što zatražite povrat novca (bez potrebe da nam objašnjavate razloge), na isti račun s kojeg ste izvršili uplatu izvršit ćemo povrat novca u iznosu od 100% izvršene uplate!

  Ukoliko ste uzeli paket nastave za koji ste prijavili više termina nastave TZK, nakon što prođe 7 dana od završetka prvog prijavljenog termina, a niste zatražili povrat novca, smatrat ćemo da ste zadovoljni s našom nastavom, te vas rado očekujemo na slijedećem terminu!

  banner plesovi img

  Uvjeti ostvarivanja garancije

  Uvjeti ostvarivanja garancije su slijedeći:

  1. Morate doći na prvi prijavljeni termin priprema na dogovoreni početak nastave TZK.
  2. Morate pohađati u cijelosti minimalno jedan dan nastave TZK.
  3. Povrat novca morate zatražiti unutar 7 dana nakon završetka prvog prijavljenog termina na kojem se odvija nastava TZK.

  Povratom novca se odjavljujete s naših priprema za KIF, pa time gubite sva prava, beneficije i materijalne poklone koje ste ostvarili i dobili s uplaćenim paketom. Materijalne poklone ste dužni vratiti prije nego vam vratimo novce, ili zadržavamo pravo umanjiti povraćeni iznos za 5%, tj. minimalno 50 €.

  Tri uvjeta za ostvarivanje garancije postoje da bi kandidat imao priliku steći minimalni dojam kako puls220 nastava izgleda, te što se, na koji način i s kojom kvalitetom radi na našim pripremama za Kineziološki fakultet. Ako shvatite da ste ipak greškom zalutali na ove pripreme, nema problema, vraćamo novce, bez potrebe da nam objašnjavate zašto. U protivnom, potpuno smo sigurni da ćete zavoljeti ovaj način rada i zato dajemo 100%-tnu garanciju!

  Razmotri ponudu!
  Odluči se na vrijeme!

  Odabir paketa nastave leader img

  Koji paket odabratithumb odabir paketa png

  Ako još niste sigurni koji paket nastave odabrati, ili kako iskoristiti nastavne sate, tj. dane, tj. termine iz odabranog paketa nastave, evo nekoliko natuknica i primjera.

  Ovo je lista pitanja koja će vam pomoći pri odabiru paketa:

  • Da li želite studirati sveučilišni, ili trenerski studij? Za sveučilišni studij odaberite CORE, ili VIP paket, eventualno START ukoliko niste još sigurni je li KIF ono što želite studirati. Za trenerski studij odaberite SCIT+ paket, eventualno SCIT paket ukoliko nikako niste u mogućnosti pohađati nastavu taktičke pripreme za KIF (koja se održava u drugom terminu).
  • Koliko je sati?
   Jeste li se na vrijeme sjetili pohađati pripreme za KIF? Ili je 5 do 12? Koliko termina za pohađanje priprema je još ostalo? Procijenite broj preostalih i slobodnih za prijavu termina u odnosu na broj termina koji dolaze u ponuđenom paketu.
   Provjerite odmah dostupne termine otvaranjem kalendara u novom prozoru.
  • Želite li pratiti procjenu vlastitog napretka?
   Na kraju svakog termina ostajemo još jedan dodatni sat s VIP kandidatima s kojima provodimo simulaciju prijemnog ispita, na kojoj procjenjujemo koju bi za svaki element ocjenu kandidat dobio da je prijemni ispit taj dan. Povratnu informaciju o napretku kandidata mogu dobiti i roditelji u kontaktu s razrednicom. Ako želite pratiti procjenu vlastitog napretka, odaberite VIP paket nastave s kojim dobivate SL poklon paket.
   Provjerite odmah što još sadrži SL poklon paket super luksuznih usluga otvaranjem linka u novom prozoru.
  • Koji paket nastave možete financijski podnijeti?
   Tražite li best buy ponudu, ili uzimate najbolje što se nudi ne pitajući za cijenu? Možete li podnijeti plaćanje odjednom, ili želite platiti u mjesečnim ratama? Ako želite plaćati na rate, znate li da ih također plaćate virmanski, a zadnja rata mora biti uplaćena DO 15.6.? Dobro proučite cijene paketa, način plaćanja i broj rata koji možete ostvariti.
  • Koliki su dodatni troškovi?
   Ako niste iz Zagreba, ili okolice, imate li smještaj za prenoćiti? Hoćete li prenoćiti obiteljski? Trebat će nešto i pojesti, popiti... Pomnožite ove troškove s brojem termina priprema koje ćete pohađati i računajte na njih tijekom godine da vas ne iznenade prije dolaska. Proučite koje su sve dodatne usluge koje će vam možda zatrebati pohađanjem priprema za KIF u Zagrebu i koja je cijena tih dodatnih usluga.
   Provjerite odmah koje su to usluge + otvaranjem linka u novom prozoru.
  • Želite li (kao roditelj) aktivno sudjelovati?
   Da li želite kao roditelj aktivno sudjelovati u pripremama svog djeteta? Biti u kontaktu s razrednicom, pratiti nastavu taktičke pripreme, dobivati sve važne obavijesti koje i kandidati dobivaju? Ako želite kao roditelj aktivno sudjelovati u pripremama svog djeteta, odaberite VIP paket nastave s kojim dobivate SL poklon paket.
   Provjerite odmah što još sadrži SL poklon paket super luksuznih usluga otvaranjem linka u novom prozoru.

  Kupi odabrani paket nastave Internet bankarstvom!

  Način i uvjeti plaćanja 
 leader img

  Način i uvjeti plaćanja thumb način plaćanja png

  Plaćanje se vrši isključivo preko transakcijskog računa, a moguće je platiti i do 5 rata.

  Plaćanje priprema za KIF trebate obaviti Internet bankarstvom, ili virmanski (u banci, pošti, itd.) na naš transakcijski račun (Erste banka). Nemamo fiskalnu blagajnu, pa time nismo u mogućnosti primati gotovinske uplate, kao niti "peglati" kartice (što se zakonski smatra gotovinskim plaćanjem), nego isključivo primamo direktne uplate na poslovni račun.

  Jednokratno plaćanje (u cijelosti) izvršite na temelju cijene odabranog paketa i na temelju podataka za uplatu (vidi slijedeći slajd).

  Plaćanje na rate se vrši također na naš transakcijski račun; dakle sami vršite virmansku uplatu svaki mjesec, ali isključivo na temelju podataka iz ponude koju trebate zatražiti tako da nas kontaktirate. Na rate je moguće platiti samo CORE i VIP paket nastave, a maksimalni broj rata je 5, uz uvjet da je dospjeće posljednje rate najkasnije do 15.06. tekuće školske godine. Na ponudi će biti prikazan plan otplate ovisno o broju rata koji ste odabrali, a dužni ste sami pratiti do kada trebate izvršiti slijedeću uplatu. Ukupna cijena za plaćanje na rate uvećana je za 10% u odnosu na osnovnu cijenu (jednokratnu uplatu).

  banner skok u vis img

  Odjava i prebacivanje rezerviranog termina

  Odjaviti se s prijavljenog termina i prebaciti prijavu na neki drugi termin moguće je najkasnije 7 dana prije početka termina s kojeg se kandidat želi odjaviti bez nakande. Odjaviti se s prijavljenog termina i prebaciti prijavu na neki drugi termin moguće je i unutar 7 dana, a najkasnije 48 sati prije početka termina s kojeg se kandidat želi odjaviti, uz prethodnu uplatu od 50 € za naknadu manipulativnih i ostalih troškova koji će proizaći otkazivanjem prijavljenog termina.

  Ukoliko se prijavljeni kandidat ne odjavi s prijavljenog termina priprema najkasnije 48 sati prije početka tog termina, smatra se da kandidat dolazi na prijavljeni termin, te nema više pravo na povrat novca, ili prebacivanje prijave na neki drugi termin, neovisno da li se na nastavi pojavio, ili ne.

  Broj mjesta za pojedini termin održavanja nastave je ograničen kapacitetom školske dvorane. Svoje mjesto kandidat rezervira prijavom na pripreme za KIF. Prije prijave je potrebno prvo izvršiti uplatu za odabrani paket nastave (u cjelosti, ili uplatu prve rate).

  banner scit u vis img

  Odjava s priprema i povrat novca

  Odjava s priprema za KIF i povrat novca na temelju dane garancije ostvaruje se na temelju uvjeta i na način objašnjen na slajdu o garanciji priprema za KIF.

  Odjaviti se s prijavljenih priprema za KIF i dobiti povrat novca za uplaćeni paket nastave prije dolaska na prvi termin, ili nakon isteka garancije moguće je najkasnije 7 dana prije početka termina za koji je izvršena prijava. puls220 zadržava pravo dotad iskorištene usluge naplatiti prema važećem cjeniku, a preostali iznos za povrat umanjiti za 50 € zbog manipulativnih troškova proizašlih otkazivanjem uplaćenog paketa.

  Povrat novca u iznad navedenim slučajevima moguć je i unutar 7 dana, a najkasnije 48 sati prije početka termina za koji je izvršena prijava. puls220 u tom slučaju zadržava pravo dotad iskorištene usluge naplatiti prema važećem cjeniku, a preostali iznos za povrat umanjiti za 250 € zbog štete nastale otkazivanjem rezerviranog mjesta u posljednji tren i zbog manipulativnih troškova proizašlih otkazivanjem uplaćenog paketa.

  Povratom novca se odjavljujete s naših priprema za KIF, čime gubite sva prava, beneficije i poklone koje ste ostvarili i/ili dobili s uplaćenim paketom. Materijane poklone ste dužni vratiti, a u protivnom zadržavamo pravo preostali iznos za povrat umanjiti za 5%, tj. minimalno 50 €. Rabljene poklone (npr. majice) nije moguće vratiti.

  Plati odmah!

  Podaci za uplatu leader img

  Podaci za uplatu thumb Podaci za uplatu png

  Na temelju niže navedenih podataka izvršite jednokratnu uplatu za odabrani paket nastave. Niže je Barcode i QR code. Za plaćanje na rate nas prvo kontaktirajte!

  Jednokratnu uplatu izvršite na naš transakcijski račun Internet bankarstvom, ili virmanski u banci, pošti, itd. Ispod navedenih podataka nalazi se i QR i bar-code s nekim već predefiniranim segmentima uplatnice.

  • IBAN: HR1424020061140478828
  • Primatelj: PULS 220, vl. Saša Milovuković
  • Model: 00
  • Poziv na broj primatelja: 01-OIB
  • Opis plaćanja: Poduka iz TZK za Kineziološki fakultet

  Barcode i QR code

  Niže se nalaze QR i bar-code s već nekim predefiniranim poljima naloga za plaćanje. Ono što obavezno na nalog još trebate dodati je:

  • Iznos (ovisno o cijeni odabranog paketa)
  • Platitelj (ne mora nužno biti kandidat koji će se u idućem koraku registrirati)
  • Poziv na broj primatelja (iza "01-" treba dodati svoj OIB)
  • Primatelj (kliknite u svojoj banking aplikaciji za automatsko popunjavanje primatelja, zbog provjere automatski generiranog IBANA. Banking aplikacija mora prepoznati da je primatelj PULS 220.)

  Skenirajte BAR code:

  barcode puls 220 img

  Skenirajte QR code:

  qr code puls220 img

  Reci DA!
  Prijavi se na pripreme za KIF!

  Prijavi se na pripreme za KIF leader img

  Prijavi se odmah! thumb info vrste priprema za kif png

  Broj mjesta je ograničen kapacitetom sportske dvorane. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme!

  Puls 220 wants you jpg DA! Prijavljujem se na pripreme za KIF!
  icon last slide stop jpg

  Na posljednjem ste slajdu ove stranice.
  Želite više informacija?
  Kliknite na link i na slijedećoj stranici pročitajte:
  "Kontaktirajte nas za više informacija o pripremama za KIF"

  | ČITAJ DALJE |

  icon last slide branching jpg