Pripreme za KIF header logo
Cijena priprema za KIF leader img

Cijena priprema za KIFthumb cijena priprema za kif png

Cijena priprema za KIF ima idealan omjer uloženog i dobivenog. PULS 220 se ne trudi održavati jeftine pripreme, nego pripreme za KIF koje opravdavaju svaki cent koji uložite u osobni razvoj dolaskom na našu nastavu TZK i taktičku pripremu za prijemni ispit na KIF-u! Dajemo 100% garanciju na zadovoljstvo našom nastavom!

PULS 220 banner

Cijena priprema za KIF je važan faktor u budžetu većine roditelja maturanata. U cijenu ugrađujemo više desetljeća znanja, iskustva, cjeloživotnog usavršavanja, osobnog razvoja i cijeli niz malih tajni velikih majstora kineziologije, koje temeljito prenosimo na naše kandidate. Aktualne ekonomske izazove, za one kojima je potrebno, ublažavamo ponudom više cjenovnih paketa nastave i mogućnošću plaćanja na rate.

Na ovoj stranici pročitajte:

  Cijena paketa priprema za IF leader img

  Cjenik za šk.g. 2023/2024.thumb cjenik priprema za kif png

  Proučite aktualne cijene paketa nastave za tekuću školsku godinu.

  U ponudi imamo 4 paketa nastave, koji se razlikuju prema broju nastavnih sati, tj. dana nastave.

  Cijena s popustom za jednokratnu uplatu:

  • MINI paket nastave - 147 €
  • START paket nastave - 247 €
  • CORE paket nastave - 647 €
  • VIP paket nastave - 1047 €

  Cijena za plaćanje na rate = +10%.

  Cijene vrijede za školsku godinu 2023/2024. *

  * Imajte u vidu da s obzirom na trenutnu stopu inflacije, zadržavamo pravo povećanja cijene u bilo kojem trenutku. Ipak, nemojte brinuti, za paket nastave koji je već kupljen, ali još nije iskorišten, u slučaju povećanja cijene NEĆEMO tražiti doplatu za razliku u cijeni!

  Zapamtite:

  • Na jednom terminu priprema za sveučilišni studij imamo 2 dana (16 sati) nastave (ekvivalentno jednom START paketu nastave). Ovo vrijedi i za kandidate koji se pripremaju za trenerski studij izabranog sporta.
  • Na jednom terminu priprema za trenerski studij kondicijske pripreme sportaša, fitnesa i rekreacije imamo 1 dan (8 sati) nastave (ekvivalentno jednom MINI paketu nastave)
  • Na jednom terminu taktičke pripreme za sveučilišni i trenerski studij imamo također 1 dan (8 sati) nastave (ekvivalentno jednom MINI paketu nastave)

  Cijena mini paketa iconMINI (147 €)

  Ovo je najmanji paket koji imamo u ponudi, kojim je obuhvaćeno 8 sati nastave koncentrirane u 1 dan i namijenjen je kandidatima u tri specifična slučaja:

  1. Kandidatima koji se pripremaju za trenerski studij na KIF-u smjera kondicijske pripreme sportaša, fitnesa, ili rekreacije (a koji ne žele pohađati taktičku pripremu za prijemni ispit, nego isključivo i samo 8 sati nastave TZK).
  2. Kandidatima iz gornjeg slučaja koji su već kupili MINI paket nastave, ali žele dodatno još pohađati i taktičku pripremu za KIF. (Kupnjom MINI paketa kao dodatnog paketa ostvarujete popust od 34%.)
  3. Kandidatima koji su već kupili START paket nastave, ali žele dodatno još pohađati ili taktičku pripremu za KIF, ili pripreme za trenerski studij smjera kondicijske pripreme sportaša, fitnesa, ili rekreacije. (Kupnjom MINI paketa kao dodatnog paketa ostvarujete popust od 34%.)

  Cijena MINI paketa nastave je 147 € (1108 kn), a ukoliko ga uzimate kao dodatni paket, cijena je 97 € (731 kn). MINI paket nije moguće kupiti na rate.

  Cijena start paketa iconSTART (247 €)

  Ovo je dvostruko veći paket kojim je obuhvaćeno 16 sati nastave koncentrirane u 2 dana, a namijenjen je svim kandidatima naših priprema, koji ga mogu iskoristiti u slijedećim slučajevima:

  1. Ovo je preporučeni paket za sve kandidate koji se pripremaju za trenerski studij. Dio kandidata koji se priprema za smjer kondicijske pripreme sportaša, fitnesa i rekreacije s ovim paketom može uzeti jedan dan nasatave TZK i jedan dan taktičke pripreme, a kandidati koji se pripremaju za smjer izabranog sporta ovaj paket trebaju iskoristiti za jedan od ponuđenih termina priprema za sveučilišni studij. Naravno, za pohađanje nastave taktičke pripreme, potonji kandidati trebaju uzeti dodatni MINI paket nastave (uz 34% popusta).
  2. Kandidatima koji se pripremaju za sveučilišni studij, ovo je paket nastave koji omogućava dolazak na jedan termin priprema. Iako je znatno isplativije uzeti CORE paket (dobiva se više termina po manjoj jediničnoj cijeni termina), ovaj paket je ipak dobar za omjer uloženo/dobiveno svim kandidatima koji još nisu sigurni da li uopće žele ići na Kineziološki fakultet, ili koji nisu sigurni koliko je potrebno i jesu li spremni uložiti fizičkog i mentalnog napora koliko je potrebno za pripremiti se za prijemni ispit na KIF-u (uz činjenicu da je to možda 50% fizičkog i mentalnog napora koji će biti potreban da se studira na KIF-u).
  3. Kandidati koji žele CORE ili VIP paket nastave nadograditi s dodatnim terminima, mogu to učiniti kupnjom jednog, ili više START paketa kao dodatnog paketa nastave (uz 20% popusta).

  Cijena START paketa nastave je 247 € (1861 kn), a ukoliko ga uzimate kao dodatni paket, cijena je 197 € (1484 kn). START paket nije moguće kupiti na rate.

  Cijena core paketa iconCORE (647 €)

  Ovo je naš temeljni i ujedno best buy paket kojim je obuhvaćeno 56 sati nastave koje izvodimo tijekom godine ukupno u 7 dana nastave, a namijenjen je svim kandidatima koji se pripremaju za sveučilišni studij kineziologije.

  1. CORE paket omogućava dolazak na 3 termina nastave TZK i 1 termin taktičke pripreme za prijemni ispit za KIF.
  2. Svi kandidati koji imaju lošije ocjene iz škole, ili iz nekog drugog razloga budu smatrali da bi im dobro došao još koji termin priprema (za što više bodova na prijemnom ispitu), mogu ga dokupiti sa START paketom kao dodatnim paketom nastave (uz 20% popusta).

  Cijena CORE paketa nastave je 647 € (4875 kn), a cijena dodatnog START paketa je 197 € (1484 kn). CORE paket je moguće kupiti i na rate. Maksimalno dopušteni broj rata je 5, a plaćanje na rate se vrši isključivo prema ponudi koju ćemo izraditi nakon što nas kontaktirate. U slučaju plaćanja na 5 rata, iznos rate je 142 €.

  Cijena vip paketa iconVIP (1047 €)

  Ovo je naš premium paket kojim je obuhvaćeno 76 sati nastave koje izvodimo tijekom godine ukupno u 9 dana nastave, a namijenjen je svim kandidatima i roditeljima kandidata koji se pripremaju za sveučilišni studij kineziologije.

  1. Core paket omogućava dolazak na 4 termina nastave TZK i 1 termin taktičke pripreme za prijemni ispit za KIF.
  2. Svi kandidati koji imaju lošije ocjene iz škole, ili iz nekog drugog razloga budu smatrali da bi im dobro došao još koji termin priprema (za što više bodova na prijemnom ispitu), mogu ga dokupiti sa START paketom kao dodatnim paketom nastave (uz 20 % popusta).
  3. S VIP paketom nastave kandidati (i roditelji) dobivaju SL poklon paket pogodnosti.

  Cijena VIP paketa nastave je 1047 € (7889 kn), a cijena dodatnog START paketa je 197 € (1484 kn). VIP paket je moguće kupiti i na rate. Maksimalno dopušteni broj rata je 5, a plaćanje na rate se vrši isključivo prema ponudi koju ćemo izraditi nakon što nas kontaktirate. U slučaju plaćanja na 5 rata, iznos rate je 230 €.

  Na izražene cijene se ne obračunava PDV temeljem čl. 90. st. 2 Zakona o PDV-u.

  garancija na pripreme za KIF leader img

  100% garancija na zadovoljstvo!thumb 100% garancija png

  Ukoliko ne budete zadovoljni našom nastavom i do 7 dana nakon održanih priprema - vraćamo novce!

  Dolaskom na puls220 pripreme za KIF nemate rizika! Toliko smo sigurni u kvalitetu naše nastave i da ćete biti zadovoljni s našim pripremama da vam dajemo 7 dana uvjetne garancije na kvalitetu naših priprema za KIF i zadovoljstvo našom nastavom! Dođite i isprobajte bez straha da ste bacili novce u prazno!

  Dakle, ukoliko do 7 dana nakon što završi prvi termin priprema koji ste pohađali odlučite da ovakva nastava ne vrijedi novce koje ste nam uplatili, u roku od 7 dana nakon što zatražite povrat novca (bez potrebe da nam objašnjavate razloge), na isti račun s kojeg ste izvršili uplatu izvršit ćemo povrat novca u iznosu od 100% izvršene uplate!

  Ukoliko ste uzeli paket nastave za koji ste prijavili više termina nastave TZK, nakon što prođe 7 dana od završetka prvog prijavljenog termina, a niste zatražili povrat novca, smatrat ćemo da ste zadovoljni s našom nastavom, te vas rado očekujemo na slijedećem terminu!

  Uvjeti ostvarivanja garancije su slijedeći:

  1. Morate doći na prvi prijavljeni termin priprema na dogovoreni početak nastave TZK.
  2. Morate pohađati u cijelosti minimalno jedan dan nastave TZK.
  3. Povrat novca morate zatražiti unutar 7 dana nakon završetka prvog prijavljenog termina na kojem se odvija nastava TZK.
  4. Povratom novca se odjavljujete s naših priprema za KIF, pa time gubite sva prava, beneficije i materijalne poklone koje ste ostvarili i dobili s uplaćenim paketom. Materijalne poklone ste dužni vratiti prije nego vam isplatimo novce, ili zadržavamo pravo umanjiti povraćeni iznos za 5%, tj. minimalno 50 €.
  Usporedba paketa priprema za KIF leader img

  Usporedba paketathumb usporedba paketa png

  Kako bi lakše procijenili koji je paket najprihvatljiviji za vas, usporedite cijene u tablici i koliko dobivate s kojim paketom nastavih sati, tj. dana, tj. termina.

  PAKETI NASTAVE MINI START CORE VIP
  OSNOVNA CIJENA ➤za jednokratnu uplatu 147 € 247 € 647 € 1047 €
  PRIPREME ZA SVEUČILIŠNI STUDIJ
  UKLJUČENIH TERMINA PRAKTIČNE TZK NASTAVE ➤Od ukupno 6 termina u ponudi - 1 3 4
  UKLJUČENIH TERMINA TEORIJSKE TAKTIČKE PRIPREME ➤Od ukupno 2 termina u ponudi - - 1 1
  PRIPREME ZA TRENERSKI STUDIJSAMO ZA SMJER KONDICIJSKE PRIPREME SPORTAŠA, FITNESA I REKREACIJE
  UKLJUČENIH TERMINA PRAKTIČNE TZK NASTAVE ➤Od ukupno 6 termina u ponudi 1 1 - -
  UKLJUČENIH TERMINA TEORIJSKE TAKTIČKE PRIPREME ➤Od ukupno 2 termina u ponudi - 1 - -
  PRIPREME ZA TRENERSKI STUDIJSAMO ZA SMJER TRENERA IZABRANOG SPORTA
  UKLJUČENIH TERMINA PRAKTIČNE TZK NASTAVE ➤Od ukupno 6 termina u ponudi 1 1 - -
  UKLJUČENIH TERMINA TEORIJSKE TAKTIČKE PRIPREME ➤Od ukupno 2 termina u ponudi - - - -
  UKLJUČENIH ŠKOLSKIH SATI NASTAVE ➤ 8 16 56 76
  UKLJUČENIH DANA NASTAVE ➤ 1 2 7 9
  CIJENA NA RATE ➤+10% na osnovnu cijenu
  Moguće odabrati 2 do 5 rata.
  Prije uplate prve rate obavezno nas kontaktirajte za izradu ponude s datumima dospjeća plaćanja!
  Dospjeće zadnje rate mora biti do 15.06. tekuće školske godine.
  - - 710 € 1150 €
  IZNOS RATE ➤Prikazan je primjer za maksimalnih 5 rata. - - 142 € 230 €
  CIJENA DODATNOG PAKETA ➤Vrijedi samo za već prijavljene kandidate (kandidate koji su već izvršili uplatu za bilo koji od 4 ponuđena paketa nastave s osnovnom cijenom, ili koji uz osnovnu cijenu paketa odmah dokupljuju i dodatni paket, ili pakete). 97 € 197 € - -
  Odabir paketa nastave leader img

  Koji paket odabratithumb odabir paketa png

  Ako još niste sigurni koji paket nastave odabrati, ili kako iskoristiti nastavne sate, tj. dane, tj. termine iz odabranog paketa nastave, evo nekoliko natuknica i primjera.

  Ovo je lista pitanja koja će vam pomoći pri odabiru paketa:

  • Da li želite studirati sveučilišni, ili trenerski studij?
   Ako je trenerski studij, da li želite studirati smjer kondicijske pripreme sportaša, fitnesa i rekreacije, ili smjer izabranog sporta (npr. nogomet, košarka, atletika...)? Za sveučilišni studij odaberite CORE, ili VIP paket, eventualno START ukoliko niste još sigurni je li KIF ono što želite studirati. Za trenerski studij odaberite START paket, a u slučaju trenerskog studija izabranog sporta, možda ćete htjeti nadodati i jedan MINI paket.
  • Koliko je sati?
   Jeste li se na vrijeme sjetili pohađati pripreme za KIF? Ili je 5 do 12? Koliko termina za pohađanje priprema je još ostalo? Procijenite broj preostalih i slobodnih za prijavu termina u odnosu na broj termina koji dolaze u ponuđenom paketu.
   Provjerite odmah dostupne termine otvaranjem kalendara u novom prozoru.
  • Želite li pratiti procjenu vlastitog napretka?
   Na kraju svakog termina ostajemo još jedan dodatni sat s VIP kandidatima s kojima provodimo simulaciju prijemnog ispita, na kojoj procjenjujemo koju bi za svaki element ocjenu kandidat dobio da je prijemni ispit taj dan. Povratnu informaciju o napretku kandidata mogu dobiti i roditelji u kontaktu s razrednicom. Ako želite pratiti procjenu vlastitog napretka, odaberite VIP paket nastave s kojim dobivate SL poklon paket.
   Provjerite odmah što još sadrži SL poklon paket super luksuznih usluga otvaranjem linka u novom prozoru.
  • Koji paket možete financijski podnijeti?
   Tražite li best buy ponudu, ili uzimate najbolje što se nudi ne pitajući za cijenu? Možete li podnijeti plaćanje odjednom, ili želite platiti u mjesečnim ratama? Ako želite plaćati na rate, znate li da ih također plaćate virmanski, a zadnja rata mora biti uplaćena DO 15.6.? Dobro proučite cijene paketa, način plaćanja i broj rata koji možete ostvariti.
  • Koliki su dodatni troškovi?
   Ako se radi višednevnim pripremama, a niste iz Zagreba, ili okolice, imate li smještaj za prenoćiti? Hoćete li prenoćiti obiteljski? Trebat će nešto i pojesti, popiti... Pomnožite ove troškove s brojem termina priprema koje ćete pohađati i računajte na njih tijekom godine da vas ne iznenade prije dolaska. Proučite koje su sve dodatne usluge koje će vam možda zatrebati pohađanjem priprema za KIF u Zagrebu i koja je cijena tih dodatnih usluga.
   Provjerite odmah koje su to usluge + otvaranjem linka u novom prozoru.
  • Želite li (kao roditelj) aktivno sudjelovati?
   Da li želite kao roditelj aktivno sudjelovati u pripremama svog djeteta? Biti u kontaktu s razrednicom, pratiti nastavu taktičke pripreme, dobivati sve važne obavijesti koje i kandidati dobivaju? Ako želite kao roditelj aktivno sudjelovati u pripremama svog djeteta, odaberite VIP paket nastave s kojim dobivate SL poklon paket.
   Provjerite odmah što još sadrži SL poklon paket super luksuznih usluga otvaranjem linka u novom prozoru.

  Evo primjera kako iskoristiti odabrani paket nastave:

  Primjer MINI paket za kineziološki fakultet png Primjer MINI

  • 1 termin priprema za trenerski studij (1 dan x 8 sati)
   ili
  • 1 termin taktičke pripeme (1 dan x 8 sati)

  Primjer START paket za kineziološki fakultet png Primjer START

  • 1 termin priprema za trenerski studij smjera kondicijske pripreme sportaša, fitnesa i rekreacije (1 dan x 8 sati nastaveTZK) + 1 termin taktičke pripreme za KIF i SCIT (1 x 8 sati teorijske nastave)
   ili
  • 1 termin priprema za sveučilišni studij (2 dana = 16 sati nastave TZK) (uključuje i pripreme za trenerski studij smjera izabranog sporta)

  Primjer CORE paket za kineziološki fakultet png Primjer CORE

  • 3 termina priprema za sveučilišni studij (3 x 2 dana nastave TZK) + 1 termin taktičke pripeme ( 1 dan teorijske nastave)
   ili
  • 5 termina priprema za sveučilišni studij (nastave TZK) + 1 termin taktičke pripreme, uz 2 dokupljena START paketa.

  Primjer VIP paket za kineziološki fakultet png Primjer VIP

  • 4 termina priprema za sveučilišni studij (4 x 2 dana nastave TZK) + 1 termin taktičke pripeme (1 dan teorijske nastave)
   ili
  • 5 termina priprema za sveučilišni studij (nastave TZK) + 1 termin taktičke pripreme, uz 1 dokupljeni START paket.
  Način i uvjeti plaćanja 
 leader img

  Način i uvjeti plaćanja thumb način plaćanja png

  Plaćanje se vrši isključivo preko transakcijskog računa, a moguće je platiti i do 5 rata.

  Plaćanje priprema za KIF trebate obaviti Internet bankarstvom, ili virmanski (u banci, pošti, itd.) na naš transakcijski račun (Erste banka). Nemamo fiskalnu blagajnu, pa time nismo u mogućnosti primati gotovinske uplate, kao niti "peglati" kartice (što se zakonski smatra gotovinskim plaćanjem), nego isključivo primamo direktne uplate na poslovni račun.

  Jednokratno plaćanje (u cijelosti) izvršite na temelju cijene odabranog paketa i na temelju podataka za uplatu (vidi slijedeći slajd).

  Plaćanje na rate se vrši također na naš transakcijski račun; dakle sami vršite virmansku uplatu svaki mjesec, ali isključivo na temelju podataka iz ponude koju trebate zatražiti tako da nas kontaktirate. Na rate je moguće platiti samo CORE i VIP paket nastave, a maksimalni broj rata je 5, uz uvjet da je dospjeće posljednje rate najkasnije do 15.06. tekuće školske godine. Na ponudi će biti prikazan plan otplate ovisno o broju rata koji ste odabrali, a dužni ste sami pratiti do kada trebate izvršiti slijedeću uplatu. Ukupna cijena za plaćanje na rate uvećana je za 10% u odnosu na osnovnu cijenu (jednokratnu uplatu).

  Odjava i prebacivanje prijavljenog termina

  Odjaviti se s prijavljenog termina i prebaciti prijavu na neki drugi termin moguće je najkasnije 7 dana prije početka termina s kojeg se kandidat želi odjaviti bez nakande. Odjaviti se s prijavljenog termina i prebaciti prijavu na neki drugi termin moguće je i unutar 7 dana, a najkasnije 48 sati prije početka termina s kojeg se kandidat želi odjaviti, uz prethodnu uplatu od 50 € za naknadu manipulativnih i ostalih troškova koji će proizaći otkazivanjem prijavljenog termina.

  Ukoliko se prijavljeni kandidat ne odjavi s prijavljenog termina priprema najkasnije 48 sati prije početka tog termina, smatra se da kandidat dolazi na prijavljeni termin, te nema više pravo na povrat novca, ili prebacivanje prijave na neki drugi termin, neovisno da li se na nastavi pojavio, ili ne.

  Broj mjesta za pojedini termin održavanja nastave je ograničen kapacitetom školske dvorane. Svoje mjesto kandidat rezervira prijavom na pripreme za KIF. Prije prijave je potrebno prvo izvršiti uplatu za odabrani paket nastave (u cjelosti, ili uplatu prve rate).

  Odjava s priprema i povrat novca

  Odjaviti se s prijavljenih priprema za KIF i dobiti povrat novca za uplaćeni paket nastave moguće je najkasnije 7 dana prije početka prvog termina za koji je izvršena prijava. puls220 zadržava pravo umanjiti iznos povraćenog novca za 5%, tj. minimalno 50 € zbog manipulativnih troškova proizašlih otkazivanjem uplaćenog paketa.

  Povrat novca moguć je i unutar 7 dana, a najkasnije 48 sati prije početka prvog termina za koji je izvršena prijava, a puls220 zadržava pravo umanjiti iznos povraćenog novca za 50%, tj. minimalno 147 € zbog manipulativnih i ostalih troškova proizašlih otkazivanjem uplaćenog paketa.

  Djelomični povrat novca, u slučajevima kada kupljeni paket nastave obuhvaća više termina priprema, a kandidat je određene termine već pohađao, je također moguć. U tom slučaju će se cijena iskorištenih termina obračunati prema cjeniku, a ostatak iznosa vratiti prema iznad navedenim uvjetima povrata novca.

  Povratom novca se odjavljujete s naših priprema za KIF, čime gubite sva prava, beneficije i poklone koje ste ostvarili i/ili dobili s uplaćenim paketom.

  Podaci za uplatu leader img

  Podaci za uplatu thumb Podaci za uplatu png

  Na temelju niže navedenih podataka izvršite jednokratnu uplatu za odabrani paket nastave. Niže je Barcode i QR code. Za plaćanje na rate nas prvo kontaktirajte!

  Jednokratnu uplatu izvršite na naš transakcijski račun Internet bankarstvom, ili virmanski u banci, pošti, itd. Ispod navedenih podataka nalazi se i QR i bar-code s nekim već predefiniram segmentima uplatnice.

  • IBAN: HR1424020061140478828
  • Primatelj: PULS 220, vl. Saša Milovuković
  • Model: 00
  • Poziv na broj primatelja: 01-XXX (* proćitaj niže objašnjenje)
  • Opis plaćanja: Poduka iz TZK za Kineziološki fakultet

  * XXX u pozivu na broj primatelja predstavlja vaš osobni višeznamenkasti kod (PIN) s kojim ćete se identificirati prilikom registracije na način da ćete u web obrascu registracije u predviđeno polje "PIN" upisati isti ovaj PIN koji ste upisali u pozivu na broj.

  Na ovaj način dokazujete da ste izvršili uplatu, neovisno da li se ime uplatitelja poklapa s imenom kandidata u registracijskom obrascu. Ne morate nam slati potvrdu o uplati, jer imamo konstantan uvid u pristigle uplate. PIN će vam trebati i kasnije tijekom godine. PIN nemojte izmišljati proizvoljno, nego pratite upute za njegovo generiranje.

  PIN generirajte na slijedeći način:

  1. Prvo X polje: broj slova u imenu kandidata
  2. Drugo X polje: broj slova u prezimenu kandidata
  3. Treće X polje: broj slova u imenu oca

  Kao što možete primijetiti, PIN ne mora nužno imati tri znamenke, jer svako X polje može sadržavati i dvoznamenkasti broj. Zapamtite ovaj PIN, zapišite ga, a ako ga ipak zaboravite, prije registracije se vratite na ovu stranicu da se podsjetite kako se PIN generira.

  Primjer 1: Kandidat Ivan Ivanković (otac Jozo) ima PIN 494.
  Primjer 2: Kandidat Marija Marta Marković-Štos (otac Marko) ima PIN 11135.

  Barcode i QR code

  Niže se nalaze QR i bar-code s već nekim predefiniranim poljima naloga za plaćanje. Ono što obavezno na nalog još trebate dodati je:

  • Iznos (ovisno o cijeni odabranog paketa)
  • Platitelj (ne mora nužno biti kandidat koji će se u idućem koraku registrirati)
  • Poziv na broj platitelja (iza "01-" treba dodati svoj PIN)
  • Primatelj (kliknite u svojoj banking aplikaciji za automatsko popunjavanje primatelja, zbog provjere automatski generiranog IBANA. Banking aplikacija mora prepoznati da je primatelj PULS 220.)

  Skenirajte BAR code:

  barcode puls 220 img

  Skenirajte QR code:

  qr code puls220 img
  Prijavi se na pripreme za KIF leader img

  Prijavi se odmah! thumb info vrste priprema za kif png

  Broj mjesta je ograničen kapacitetom sportske dvorane. Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme!

  Puls 220 wants you jpg YES! Prijavljujem se na pripreme za KIF!
  icon last slide stop jpg

  Na posljednjem ste slajdu ove stranice.
  Želite više informacija?
  Kliknite na link i na slijedećoj stranici pročitajte:
  "Kontaktirajte nas za više informacija o pripremama za KIF"

  | ČITAJ DALJE |

  icon last slide branching jpg