Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Smještaj u ZG za vrijeme priprema

O smještaju u Zagrebu za vrijeme priprema za KIF

Svi polaznici naših priprema zainteresirani za smještaj u Zagrebu u vremenu održavanja priprema, imaju mogućnost smještaja u nekom od srednjoškolskih učeničkih domova. Za smještaj u domu potrebno je kontaktirati željeni učenički dom, te rezervirati smjštaj, ukoliko dom ima slobodnih mjesta. Lista kontakt podataka domova i njihove pozicije na karti, možete pronaći na našoj stranici Karte Zagreba - lokacije.

Većina domova nalazi se u širem centru Zagreba, u neposrednoj blizini tramvajske i autobusne stanice (15-tak minuta javnim prijevozom do Kineziološkog fakulteta i ostalih sportskih objekata na kojima provodimo Pripreme). Pogledajte na kartama koji Vam dom po lokaciji najviše odogovara i možete li dobiti mjesto u njemu. Po nama, najbolje lokacije za naše potrebe imaju učenički domovi "Graditeljske struke" i "Luke Botića".

Cijena smještaja i prehrane po danu, koju možete pronaći u našem cjeniku, je okvirnog karaktera i varira od doma do doma. Dom plaćate gotovinom prilikom useljenja u učenički dom. Za sve ostale informacije u vezi smještaja, a nevezano uz pripreme, kontaktirajte željeni učenički dom.

 

Čitaj dalje...