Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Zimske pripreme za KIF

Zimske pripreme ukratko
Trajanje dana: 5
Sati praktične nastave: 20
Sati teoretske nastave: 5
Ukupno sati: 25
Gratis majce za trening: 5
   
Cijena: od 1220 kn
Datum: 29.02.2020. - 01.03.2020.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

Zimske pripreme za Kineziološki fakultet provodimo za vrijeme zimskih praznika u veljači prema verziji 4 kalendara školskih praznika. Ovo je 12:00 da nam se priključe svi kandidati koji planiraju postići ozbiljniji rezultat na prijemnom ispitu za KIF, a koji iz bilo kojeg razloga nisu došli na prethodne pripreme. Kasnite! Dajte gas!

KOREKCIJE PLANA I PROGRAMA ZA 2020.

Zbog nadoknade nastave prouzrokovane štrajkom i ukidanjem svih školskih praznika do kraja školske godine 2019./'20., prilagođavamo se novonastaloj situaciji na način opisan ispod zelenim slovima. Ovi podaci nadvladavaju podatke iz našeg standardnog plana i programa navedenog niže u tekstu, ukoliko se razlikuju od njega.

Zimske pripreme provodit će se tijekom dva dana, za vikend u subotu 29.02.2020. i nedjelju 01.03.2020. Nastava će početi u 09:00 i trajati tijekom cijelog dana do večernjih sati, isprekidana teoretskim predavanjima i uz kraće i dvije nešto duže pauze (90 min) za vrijeme koje će biti osiguran gablec (za sve koji ne žele samostalno otići na gablec, dostava iz obližnjeg restorana, PULS 220 časti). Za vrijeme duže pauze moguće je ostati u dvorani koja će biti otvorena tijekom cijelog dana.

O Zimskim pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

Zimske pripreme za KIF provodimo krajem veljače, dakle gotovo dva mjeseca nakon Božićnih priprema, a za vrijeme školskih praznika prema verziji 4 kalendara školske godine. Nastava se provodi u jutarnjim satima, tako da tko je iz Zagreba i bliže okolice još uvijek može na dan Svih svetih otići na groblje.

Ove pripreme kalendarski neće odgovarati polaznicima škola koji nastavu provode prema verziji 1 kalendara, a prema kojoj u veljači nema školskih praznika. Iako smo (naravno) pobornici kvalitetnog obrazovanja i protiv markiranja s nastave, sve maturante koji smatraju da će im pet dana pripremanja za prijemni ispit na KIF-u donijeti više koristi nego što će im tri dana izostanka iz škole donijeti štete, podržat ćemo izdavanjem ispričnica. Ove ispričnice razrednici mogu prihvatiti, ili ne, pa se prije izostanka svakako posavjetujte s razrednikom.

Za sve kandidate koji su se tek sada sjetili da bi trebali pohađati pripreme za KIF, ovo je 12:00 da nam se priključe i na Zimskim pripremama prođu program s Jesenskih i Božićnih priprema (stvaranje osnovnih struktura kretanja i manipulacije predmetima u svim sportovima koji će se testirati na prijemnom ispitu za KIF), te u narednim razdobljima pokušaju u što većoj mjeri dostići razinu usvojenosti motoričkih znanja koju imaju kandidati s Jesenskih i Božićnih priprema.

Prednosti dolaska na Zimske pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):

Za nove kandidate:

 • Stvaranje mogućnosti za kontinuirani, vođeni i kontrolirani sportski trening tijekom cca tri mjeseca, što je za motorički iznadprosječno sposobne kandidate zadovoljavajuće vrijeme za izgradnju maksimalne spremnosti za prijemni ispit na KIF-u
 • Za motorički iznadprosječno sposobne kandidate moguće ostvarivanje visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita.
 • Sagledavanje "šire slike" koliko je prijemni ispit kondicijski zahtjevan, što ostavlja donekle dovoljno vremena do Proljetnih priprema svima koji su u prosječnoj formi da se kondicijski pripreme.

Za kandidate s Jesenskih i Božićnih priprema:

 • Tranzitivno provjeravanje - kontrola i ispravljanje usvojenosti motoričkih znanja, te daljnja nadogradnja kvalitete izvedbe tehničkih elemenata, koja će do prijemnog ispita biti na zavidnoj razini.
 • Nastavak ostvarivanja prava na garanciju
 • Vjerojatno ostvarivanje vrlo visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita.

 

 

Cilj Zimskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
 1. Upoznati nove polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
 2. Izvršiti tranzitivno provjeravanje starim polaznicima
 3. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih zahtjevnijih tehničkih elemenata
 4. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati novim polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenata tehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
 5. Novim kandidatima ispravljati grube pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
 6. Starim kandidatima ispravljati veće i manje pogreške, te zahtjevati sada višu razinu tehničke izvedbe svakog elementa tehnike pojedinog sporta.
 7. Preporučiti koje elemente i na koji način samostalno uvježbavati tijekom slijedećih mjeseci do početka Proljetnih priprema, kako bi na njima bili što spremniji i razinu tehničkih znanja na njima doveli barem jednu razinu iznad.
Trajanje i vrijeme održavanja Zimskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Uskršnje pripreme traju 5 dana, za vrijeme Uskršnjih školskih praznika, s početkom u subota 29.02.2020. godine i završetkom u nedjelja 01.03.2020. godine. Nastava se održava svaki dan, ukupno 4 školska sata dnevno u dvorani i 1 sat teoretske nastave u učionici.

Cijena Zimskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Osnovna cijena Uskršnjih priprema je 1356 kn, na koju je moguće ostvariti do 10% popusta. Cijena Uskršnjih priprema s maksimalnim popustom iznosi 1220 kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Čitaj dalje...

Liječnički pregled za KIF

Pripreme za SCIT (za trenere)

Pogledajte nas na YouTube-u!

Ads by Toogle


dijeta.App
kompletan vodič za mršavljenje na dijeti

Želiš smršaviti uz određenu dijetu? Nije problem! dijeta.App nudi detaljan opis svake dijete, plan i program, jelovnik i još mnogo toga. Pronađi dijetu preko naše prilagodljive tražilice dijeta. odaberi, primjeni, smršavi! YES YOU CAN! 👍