Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Zimske pripreme za KIF

Zimske pripreme ukratko
Trajanje dana: 2
Sati praktične nastave: 16
Sati teoretske nastave: 4
Ukupno sati: 20
Gratis majce za trening: 4
   
Cijena: 950 kn
Datum: 19.02.2022. - 20.02.2022.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

Zimske pripreme za Kineziološki fakultet provodimo za vrijeme zimskih praznika u veljači. Ovo je 12:00 da nam se priključe svi kandidati koji planiraju postići ozbiljniji rezultat na prijemnom ispitu za KIF, a koji iz bilo kojeg razloga nisu došli na prethodne pripreme. Kasnite! Dajte gas!

O Zimskim pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

Zimske pripreme za KIF provodimo, za vrijeme kratkih školskih praznika u veljači. Za sve kandidate koji su se tek sada sjetili da bi trebali pohađati pripreme za KIF, ovo je 12:00 da nam se priključe i na Zimskim pripremama prođu program s Jesenskih i Božićnih priprema (stvaranje osnovnih struktura kretanja i manipulacije predmetima u svim sportovima koji će se testirati na prijemnom ispitu za KIF), te u narednim razdobljima pokušaju u što većoj mjeri dostići razinu usvojenosti motoričkih znanja koju imaju kandidati s Jesenskih i Božićnih priprema.

Zimske pripreme obično provodimo u dvorani, iako posljednjih godina kako se klima mijenja, u veljači zna biti i do 20 stupnjeva, pa dio nastave provodimo i na proljetnom suncu i svježem zraku vanjskog igrališta okruženog zelenilom.

Prednosti dolaska na Zimske pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):

Za nove kandidate:

 • Stvaranje mogućnosti za kontinuirani, vođeni i kontrolirani sportski trening tijekom cca četiri mjeseca, što je za motorički iznadprosječno sposobne kandidate zadovoljavajuće vrijeme za izgradnju maksimalne spremnosti za prijemni ispit na KIF-u
 • Za motorički iznadprosječno sposobne kandidate moguće ostvarivanje visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita.
 • Sagledavanje "šire slike" koliko je prijemni ispit kondicijski zahtjevan, što ostavlja donekle dovoljno vremena do Proljetnih priprema svima koji su u prosječnoj formi da se kondicijski pripreme.

Za kandidate s Jesenskih i Božićnih priprema:

 • Tranzitivno provjeravanje - kontrola i ispravljanje usvojenosti motoričkih znanja, te daljnja nadogradnja kvalitete izvedbe tehničkih elemenata, koja će do prijemnog ispita biti na zavidnoj razini.
 • Nastavak ostvarivanja prava na garanciju
 • Vjerojatno ostvarivanje vrlo visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita.

 

 

Cilj Zimskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
 1. Upoznati nove polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
 2. Izvršiti tranzitivno provjeravanje starim polaznicima
 3. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih zahtjevnijih tehničkih elemenata
 4. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati novim polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenata tehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
 5. Novim kandidatima ispravljati grube pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
 6. Starim kandidatima ispravljati veće i manje pogreške, te zahtjevati sada višu razinu tehničke izvedbe svakog elementa tehnike pojedinog sporta.
 7. Preporučiti koje elemente i na koji način samostalno uvježbavati tijekom slijedećih mjeseci do početka Proljetnih priprema, kako bi na njima bili što spremniji i razinu tehničkih znanja na njima doveli barem jednu razinu iznad.
Trajanje i vrijeme održavanja Zimskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Uskršnje pripreme traju 2 dana, za vrijeme školskih praznika u veljači, s početkom u subota 19.02.2022. godine i završetkom u nedjelja 20.02.2022. godine. Nastava se održava oba dana, ukupno 8 školskih sati dnevno praktične nastave/treninga i 2 sata teoretske nastave.

Cijena Zimskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Cijena Zimskih priprema za KIF je 950 kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku Cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Čitaj dalje...