Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Uskršnje pripreme za KIF

Uskršnje pripreme ukratko
Trajanje dana: 2
Sati praktične nastave: 16
Sati teoretske nastave: 4
Ukupno sati: 20
Gratis majce za trening: 4
   
Cijena: 950 kn
Datum: 23.04.2022. - 24.04.2022.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

Uskršnje pripreme za Kineziološki fakultet provodimo za vrijeme uskršnjih školskih praznika s programom sličnim prethodnim pripremama, ali ga dižemo još jednu razinu iznad. Ovo je 12:05 da nam se priključe svi kandidati koji planiraju postići ozbiljniji rezultat na prijemnom ispitu za KIF, a koji iz bilo kojeg razloga nisu došli na Jesenske, Božićne i Zimske pripreme.

O Uskršnjim pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

O Uskršnjim pripremama za SCIT (Studijski Centar za Izobrazbu Trenera) pročitajte na stranici pripreme za SCIT.

Uskršnje pripreme za KIF provodimo za vrijeme uskršnjih školskih praznika, što u pravilu znači u travnju, a ponekad to bude u ožujku, ovisno kada kalendarski pada Uskrs, tj. školski praznici. Budući da su vremenske prilike u to vrijeme varljive, trudimo se lijepo sunčano vrijeme iskoristiti i dio vremena trenirati na svježem proljetnom zraku na vanjskom igralištu, ali nije rijetkost da nas za vrijeme Uskršnjih priprema prati i snjeg, pa se tada praktična nastava provodi isključivo u dvorani.

Primarni cilj Uskršnjih priprema za KIF je tranzitivno provjeravanje usvojenosti motoričkih znanja, ispravak grešaka, te daljnje uvježbavanje tehnike svih elemenata koji će se testirati na prijemnom ispitu za Kineziološki fakultet. Za sve kandidate koji su se tek sada sjetili da bi trebali pohađati pripreme za KIF, ovo je 12:05 da nam se priključe i na Uskršnjim pripremama prođu program s Jesenskih, Božićnih i Zimskih priprema (stvaranje osnovnih struktura kretanja i manipulacije predmetima u svim sportovima koji će se testirati na prijemnom ispitu za KIF), te u narednim razdobljima pokušaju u što većoj mjeri dostići razinu usvojenosti motoričkih znanja koju imaju kandidati s Božićnih priprema. Priključite li nam se tek sada, imate još samo 60 sati nastave na raspolaganju, što je malo, ali još uvijek znatno bolje od većine s prijemnog ispita koji se neće niti sat vremena pripremati uz kontrolirani nadzor eksperata za prijemni ispit na KIF-u.

Prednosti dolaska na Uskršnje pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):

Za nove kandidate:

 • Stvaranje mogućnosti za kontinuirani, vođeni i kontrolirani sportski trening tijekom cca tri mjeseca, što je za motorički iznadprosječno sposobne kandidate zadovoljavajuće vrijeme za izgradnju maksimalne spremnosti za prijemni ispit na KIF-u
 • Za motorički iznadprosječno sposobne kandidate moguće ostvarivanje visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita koji omogućuje upis na Kineziološki fakultet uz potporu ministarstva.
 • Sagledavanje "šire slike" koliko je prijemni ispit kondicijski zahtjevan, što ostavlja donekle dovoljno vremena do Proljetnih priprema svima koji su u prosječnoj formi da se kondicijski pripreme.

Za kandidate s prethodnih priprema:

 • Tranzitivno provjeravanje - kontrola i ispravljanje usvojenosti motoričkih znanja, te daljnja nadogradnja kvalitete izvedbe tehničkih elemenata, koja će do prijemnog ispita biti na zavidnoj razini.
 • Nastavak ostvarivanja prava na garanciju
 • Vjerojatno ostvarivanje vrlo visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita koji omogućuje upis na Kineziološki fakultet uz potporu ministarstva.

 

 

Cilj Uskršnjih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
 1. Upoznati nove polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
 2. Izvršiti tranzitivno provjeravanje starim polaznicima
 3. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih zahtjevnijih tehničkih elemenata
 4. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati novim polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenata tehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
 5. Novim kandidatima ispravljati grube pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
 6. Starim kandidatima ispravljati veće i manje pogreške, te zahtjevati sada višu razinu tehničke izvedbe svakog elementa tehnike pojedinog sporta.
 7. Preporučiti koje elemente i na koji način samostalno uvježbavati tijekom slijedećih mjeseci do početka Proljetnih priprema, kako bi na njima bili što spremniji i razinu tehničkih znanja na njima doveli barem jednu razinu iznad.
Trajanje i vrijeme održavanja Uskršnjih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Uskršnje pripreme traju 2 dana, za vrijeme Uskršnjih školskih praznika, s početkom u subota 23.04.2022. godine i završetkom u nedjelja 24.04.2022. godine. Nastava se održava oba dana, ukupno 8 školskih sati dnevno praktične nastave/treninga i 2 saa teoretske nastave.

Cijena Uskršnjih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Cijena Uskršnjih priprema za KIF je 950 kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku Cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Čitaj dalje...