Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Uskršnje pripreme za KIF

Uskršnje pripreme ukratko
Trajanje dana: 5
Sati praktične nastave: 20
Sati teoretske nastave: 5
Ukupno sati: 25
Gratis majce za trening: 5
   
Cijena: od 1220 kn
Datum: 23.04.2021. - 25.04.2021.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

Uskršnje pripreme za Kineziološki fakultet provodimo za vrijeme uskršnjih školskih praznika s programom sličnim Božićnim pripremama, ali ga dižemo jednu razinu iznad. Ovo je 5 do 12 da nam se priključe svi kandidati koji planiraju postići ozbiljniji rezultat na prijemnom ispitu za KIF, a koji iz bilo kojeg razloga nisu došli na Božićne i Zimske pripreme.

O Uskršnjim pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

Uskršnje pripreme za KIF provodimo za vrijeme uskršnjih školskih praznika, što u pravilu znači u travnju, a ponekad to bude u ožujku, ovisno kada kalendarski pada Uksrs. Budući da su vremenske prilike u to vrijeme varljive, trudimo se lijepo sunčano vrijeme iskoristiti i dio vremena trenirati na svježem proljetnom zraku na vanjskom igralištu, ali nije rijetkost da nas za vrijeme Uskršnjih priprema prati i snjeg, pa se tada praktična nastava provodi isključivo u dvorani.

Svi kandidati s Božićnih priprema imaju između Božićnih i Uskršnjih priprema za KIF nešto dužu pauzu, tj. vrijeme samostalnog treninga bez našeg nadzora, kontrole, ispravljanja i usmjeravanja, stoga je primarni cilj Uskršnjih priprema za KIF tranzitivno provjeravanje usvojenosti motoričkih znanja, ispravak grešaka, te daljnje uvježbavanje tehnike svih elemenata koji će se testirati na prijemnom ispitu za Kineziološki fakultet.

Za sve kandidate koji su se tek sada sjetili da bi trebali pohađati pripreme za KIF, ovo je 5 do 12 da nam se priključe i na Uskršnjim pripremama prođu program s Božićnih priprema (stvaranje osnovnih struktura kretanja i manipulacije predmetima u svim sportovima koji će se testirati na prijemnom ispitu za KIF), te u narednim razdobljima pokušaju u što većoj mjeri dostići razinu usvojenosti motoričkih znanja koju imaju kandidati s Božićnih priprema.

Imajte u vidu da dolaskom na temeljne pripreme od Uskršnjih priprema za KIF na dalje stvarate jako dobre preduvjete da prođete prijemni ispit vrlo glatko i bez trzavica, međutim nedolaskom na Božićne pripreme gubite mogućnost ostvarivanja prava na garanciju.

Prednosti dolaska na Uskršnje pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):

Za nove kandidate:

 • Stvaranje mogućnosti za kontinuirani, vođeni i kontrolirani sportski trening tijekom cca tri mjeseca, što je za motorički iznadprosječno sposobne kandidate zadovoljavajuće vrijeme za izgradnju maksimalne spremnosti za prijemni ispit na KIF-u
 • Za motorički iznadprosječno sposobne kandidate moguće ostvarivanje visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita koji omogućuje upis na Kineziološki fakultet uz potporu ministarstva.
 • Sagledavanje "šire slike" koliko je prijemni ispit kondicijski zahtjevan, što ostavlja donekle dovoljno vremena do Proljetnih priprema svima koji su u prosječnoj formi da se kondicijski pripreme.

Za kandidate s Božićnih priprema:

 • Tranzitivno provjeravanje - kontrola i ispravljanje usvojenosti motoričkih znanja, te daljnja nadogradnja kvalitete izvedbe tehničkih elemenata, koja će do prijemnog ispita biti na zavidnoj razini.
 • Nastavak ostvarivanja prava na garanciju
 • Vjerojatno ostvarivanje vrlo visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita koji omogućuje upis na Kineziološki fakultet uz potporu ministarstva.

 

 

Cilj Uskršnjih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
 1. Upoznati nove polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
 2. Izvršiti tranzitivno provjeravanje starim polaznicima
 3. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih zahtjevnijih tehničkih elemenata
 4. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati novim polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenata tehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
 5. Novim kandidatima ispravljati grube pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
 6. Starim kandidatima ispravljati veće i manje pogreške, te zahtjevati sada višu razinu tehničke izvedbe svakog elementa tehnike pojedinog sporta.
 7. Preporučiti koje elemente i na koji način samostalno uvježbavati tijekom slijedećih mjeseci do početka Proljetnih priprema, kako bi na njima bili što spremniji i razinu tehničkih znanja na njima doveli barem jednu razinu iznad.
Trajanje i vrijeme održavanja Uskršnjih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Uskršnje pripreme traju 5 dana, za vrijeme Uskršnjih školskih praznika, s početkom u petak 23.04.2021. godine i završetkom u nedjelja 25.04.2021. godine. Nastava se održava svaki dan, ukupno 4 školska sata dnevno u dvorani i 1 sat teoretske nastave u učionici.

Cijena Uskršnjih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Osnovna cijena Uskršnjih priprema je 1435 kn, na koju je moguće ostvariti do 15% popusta. Cijena Uskršnjih priprema s maksimalnim popustom iznosi 1220 kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Čitaj dalje...