Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

PRIPREME ZA SCIT - FITNESS I KONDICIJSKA PRIPREMA

Pripreme za SCIT ukratko
Trajanje dana: 1
Sati nastave TZK: 9
Sati taktičko-motivacijske nastave: 1
Ukupno sati: 10
Gratis majce za trening: 2
   
Cijena: 147 € | 1108 kn
Datum održavanja: 03.06.2023.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

Pripreme za SCIT provodimo nakon završetka nastave za maturante. Održavamo nastavu seminarskog tipa na kojoj sve buduće trenere fitnessa, kondicijske pripreme sportaša i rekreacije upoznajemo s motoričkim znanjima koja će se provjeravati na prijemnom ispitu za SCIT.

O pripremama za SCIT - studijski centar za izobrazbu trenera

Puno kandidata koji žele pohađati trenerski studij, tj. SCIT, pridružuje nam se na pripremame za KIF. To je sasvim uredu i podržavamo to, jer kao što smo već naveli na stranici O pripremama za KIF, znanja koja ćete steći na našim pripremama su utilitarna za cijeli život i to ne samo za kineziologe. Međutim, za potrebe izlaska na prijemni ispit za SCIT to jednom slučaju uopće nije nužno, a u drugom slučaju je samo djelomično nužno.

Ukoliko ste odlučili pohađati trenerski studij izabranog sporta (npr. košarka, judo, atletika...), prijemni ispit će biti sličan prijemnom ispitu za sveučilišni studij (KIF), ali manje kompleksan. Prije svega, neće se provjeravati tehnički elementi iz svih sportova kao na razredbenom za KIF, već samo nekoliko njih; oni Iz izabranog sporta, te nekoliko komplementarnih sportova. Komplementarni sportovi. za nogomet su npr. rukomet, košarka..., za judo su hrvanje, karate..., za atletiku je gimnastika, itd. Svi budući polaznici trenerskog studija izabranog sporta dovoljno je da pohađaju samo jedne (po izboru, moće i FLASH) pripreme za KIF i za potrebe izlaska na prijemni ispit za SCIT je to sasvim zadovoljavajuće.

Kandidati zainteresirani za trenerski studij fitnessa, kondicijske pripreme sportaša i rekreacije, kao najbrojniji polaznici trenerskog studija na SCIT-u, imaju znatno drugačiji prijemni ispit od sveučilišnog studija i trenerskog studija izabranog sporta, pa zbog njih provodimo specifične pripreme za SCIT. Tijekom jednog cijelog dana praktične nastave seminarskog tipa proći ćemo sva motorička znanja koja će se provjeravati na prijemnom ispitu za trenerski studij fitnessa, kondicijske pripreme sportaša i rekreacije. U pravilu se radi o temeljnim vježbama osnovnih kinezioloških transformacija - tehnika izvedbe, te provjera motoričkih sposobnosti.

Prednosti dolaska na pripreme za SCIT - studijski centar za izobrazbu trenera
  • Upoznavanje sa svim motoričkim znanjima s prijemnog ispita za SCIT - smjer fitness, kondicijska priprema sportaša i rekreacija
  • Znatno bolja pripremljenost od svih kandidata koji neće pohađati pripreme za SCIT
  • Potpuno uklonjena mogućnost da se osramotite na prijemnom ispitu za SCIT
Cilj priprema za SCIT - studijski centar za izobrazbu trenera
  1. Upoznati buduće polaznike trenerskog studija fitnessa i kondicijske pripreme sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu za SCIT smjer fitness i kondicijska piprema sportaša
  2. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu tehničkih elemenata
  3. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati novim polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenata tehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
  4. Svima ispraviti pogreške prilikom demonstriranja tehnike, te zahtjevati izvedbu kakva bi trebala biti zadovoljavajuća na prijemnom ispitu za SCIT smjer fitness, kondicijska priprema sportaša i rekreacija
  5. Taktički pripremiti kandidate kako polagati prijemni ispit za SCIT smjer fitness i kondicijska priprema sportaša
Trajanje i vrijeme održavanja priprema za SCIT - trenerski studij

Pripreme za buduće polaznike trenerskog studija fitnessa i kondicijske pripreme sportaša traju 1 dan, s ukupno 10 školskih sati nastave, a održavaju se u subota 03.06.2023..

Cijena priprema za SCIT - studijski centar za izobrazbu trenera.

Cijena priprema za studij fitnessa, kondicijske pripreme sportaša i rekreacije je 147 € | 1108 kn kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Dolaskom na pripreme za SCIT ostvarujete pravo na 100% garanciju na zadovoljstvo ovim pripremama. Više o garanciji na pripremama za KIF i kako dobiti garanciju upisa na fakultet pročitajte u izborniku Garancija.

Pogledaj i isprintaj cjelokupnu ponudu za 2022/23. s uputom za plaćanje (PDF)

Prijavite se na pripreme za KIF...

Čitaj dalje...