Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Jesenske pripreme za KIF

Jesenske pripreme ukratko
Trajanje dana: 5
Sati praktične nastave: 20
Sati teoretske nastave: 5
Ukupno sati: 25
Gratis majce za trening:
   
Cijena: od 1220 kn
Datum: 01.11.2019. - 03.11.2019.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

Jesenske pripreme za Kineziološki fakultet su naše udarne pripreme na kojima se svi kandidati uglavnom prvi puta upoznaju s većinom sportova koji će se provjeravati na prijemnom ispitu za KIF. 25 sati udarne nastave - tko preživi, ostatak priprema biti će mu/joj puno lakši!

O Jesenskim pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

Jesenske pripreme za KIF su temelj za stvaranje osnovnih struktura kretanja i manipulacije predmetima u svim sportovima koji će se testirati na prijemnom ispitu za KIF, a na koje na kasnijim pripremama gradimo kvalitetnu tehniku, te na kraju majstorski usvojena motorička znanja. Svatko tko na naše pripreme krene od Jesenskih priprema teško da može očekivati pad na prijemnom ispitu, pa makar i s lošim ocjenama iz srednje škole i državne mature. Zapravo smo toliko sigurni da ćete upisati fakultet ako krenete na pripreme već sada da dajemo 100% garanciju na kvalitetu naše poduke koja će polučiti vrhunski rezultat na prijemnom ispitu. Ako ipak ne položite prijemni ispit, tj. ne upišete fakultet, slijedeće godine vam dajemo sve naše temeljne pripreme gratis!

Definitivno da će i kasnije priključenje pripremama za KIF polučiti pozitivne rezultate koji će se odraziti u broju bodova na prijemnom ispitu, međutim što ranije krenete s učenjem motorički znanja, to je veća vjerojatnost da ćete ih savladati do prijemnog ispita. Zato Jesenske pripreme smatramo najvažnijim pripremama za Kineziološki fakultet, koje ne bi trebali propustiti.

Za vrijeme Jesenskih priprema za KIF vani ponekad vladaju zimski uvjeti, pa nastavu provodimo isključivo u dvorani, ali ponekad imamo i "bablje ljeto", pa koristimo svaku priliku da posljednje zrake sunca u godini uhvatimo trenirajući na vanjskom igralištu.

Prednosti dolaska na Jesenske pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):
  • Stvaranje mogućnosti za kontinuirani, vođeni i kontrolirani sportski trening tijekom više od pola godine, što je zadovoljavajuće vrijeme za izgradnju maksimalne spremnosti za prijemni ispit na KIF-u
  • Ostvarivanje prava na garanciju kvalitete priprema za KIF
  • Gotovo sigurno ostvarivanje vrlo visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita koji omogućuje upis na Kineziološki fakultet uz potporu ministarstva.
  • Sagledavanje "šire slike" koliko je prijemni ispit kondicijski zahtjevan, što ostavlja sasvim dovoljno vremena do Uskršnjih priprema svima koji nisu u formi da se kondicijski pripreme.
Cilj Jesenskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
  1. Upoznati polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
  2. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih zahtjevnijih tehničkih elemenata
  3. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenatatehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
  4. Ispravljati grube pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
  5. Preporučiti koje elemente i na koji način samostalno uvježbavati tijekom slijedećih mjeseci do početka Božićnih priprema, kako bi na njima bili što spremniji i razinu tehničkih znanja na njima doveli barem jednu razinu iznad.
Trajanje i vrijeme održavanja Jesenskih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Jesenske pripreme traju 5 dana tijekom blagdana u Studenom, s početkom u petak 01.11.2019., a završavaju u nedjelja 03.11.2019. godine. Nastava se održava svaki dan, ukupno 4 školska sata dnevno u dvorani i 1 sat teoretske nastave u učionici.

Napomena za šk.g. 2019/2020.:
Budući da pola Hrvatske (verzija 1 školskih praznika) nema produžene praznike za vrijeme blagdana Svih svetih, Jesenske pripreme imamo koncentrirane u tri dana (umjesto pet dana), ali uz jednaku satnicu, Naime, ostatak Hrvatske koji je odabrao verziju 4 ima školske praznike već od srijede 30.11.2011., što je idealno za održavanje priprema od srijede do nedjelje. Međutim, kako bi se prilagodili drugoj polovici Hrvatske, pripreme će početi u petak 1.11.2019. i održavat će se tijekom jutarnjih sati, kako bi svi koji taj dan žele otići na groblje mogli to odraditi u popodnevnim satima. U subotu i nedjelju će se nastava održavati u dvije smjene, kako bi nadoknadili ukupnu satnicu propuštenu u srijedu i četvrtak.

Cijena Jesenskih priprema za KIF

Cijena Jesenskih priprema je 1220 kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku Cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Dolaskom na Jesenske pripreme (uz daljnji nastavak dolaska na ostale temeljne pripreme) ostvarujete pravo na (uvjetnu) garanciju 365 dana. Više o garanciji na pripremama za KIF pročitajte u izborniku Garancija.

Čitaj dalje...

Liječnički pregled za KIF

Pripreme za SCIT (za trenere)

Pogledajte nas na YouTube-u!

Ads by Toogle


dijeta.App
kompletan vodič za mršavljenje na dijeti

Želiš smršaviti uz određenu dijetu? Nije problem! dijeta.App nudi detaljan opis svake dijete, plan i program, jelovnik i još mnogo toga. Pronađi dijetu preko naše prilagodljive tražilice dijeta. odaberi, primjeni, smršavi! YES YOU CAN! 👍