Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

FLASH pripreme za KIF

FLASH pripreme ukratko
Trajanje dana: 1
Ukupno sati: 10
Sati TZK na dan: 9
Teorijskih sati TZK na dan: 0
Taktičko-motivacijskih sati na dan 1
Gratis majice kod prvog dolaska na nastavu: 2
Cijena: 147 € / 1108 Kn
Maksimalni broj kandidata po terminu: 36
Termini održavanja:
19.11.2022. | 29.12.2022. | 21.01.2023. | 11.02.2023. | 11.03.2023. | 01.04.2023. | 06.05.2023. | 10.06.2023.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

FLASH pripreme su nezaobilazne pripreme za najveći dio maturanata! Na njima temeljito obrađujemo TOP 22 elementa sportske tehnike koji su bili na prijemnom ispitu za Kineziološki fakultet svaki put posljednjih 10 godina! U kratko vrijeme dobro savladajte cca 30-40% prijemnog ispita!

O FLASH pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

Iako službena lista tehničkih elemenata koji se mogu pojaviti na prijemnom ispitu za KIF broji preko 100 elemenata sportske tehnike, na samom prijemnom ispitu se provjerava znatno manji broj elemenata. Neki od tih elemenata variraju svake godine hoće li se pojaviti na prijemnom, ili ne, ali određeni elementi sportske tehnike svake se godine redovno ponavljaju, neki i preko 10 godina, ali neki i više desetljeća.

Stoga je cilj FLASH priprema sve zainteresirane maturante za prijemni ispit za KIF u relativno kratkom vremenu maksimalno osposobiti za sigurno polaganje cca 30-40% prijemnog ispita. Naravno, naučene elemente treba nastaviti uvježbavati i usavršavati do prijemnog ispita, što možete samostalno, ili s nama na nekom od slijedećih termina FLASH priprema. Idealno bi bilo dolaziti na FLASH pripreme dok svaki od TOP 22 elementa ne bi bio savladan barem za ocjenu 4. Vrhunski sportaši s izrazito razvijenom sposobnošću učenja novih motoričkih znanja mogli bi ovaj "challenge" savladati i u samo jednom terminu FLASH priprema.

Svi maturanti koji su se odlučili samostalno pripremati za prijemni ispit, ili uz pomoć prijatelja, poznanika, ili svog profesora TZK (neovisno za koji KIF u regiji se odlučili), ne bi trebali propustiti ovu ponudu. Za vrlo prihvatljivu cijenu možete pouzdano savladati skoro polovicu prijemnog ispita!

Veličinom dvorane i tipom nastave broj kanddata koji mogu pohađati FLASH pripreme je 36 po terminu održavanja. Mjesto na pripremama za KIF se rezervira po metodi najbržih uplata za pojedini termin na temelju podataka iz ponude.

Prednosti dolaska na FLASH pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):
 • Upoznavanje, savladavanje i uvježbavanje TOP 22 elementa sportske tehnike koji su svake godine bili na prijemnom ispitu za KIF posljednjih 10 goidna.
 • Nastava tijekom samo jednog (cijelog) dana, iznimno pogodna za sve kandidate koji trebaju putovati u Zagreb, a nemaju u Zagrebu smještaj.
 • Idealne za sve kandidate koji planiraju na prijemni ispit na Kineziološke fakutete u regiji (Split, Osijek, Mostar...), budući da se radi o univerzalno temeljnim sportskim tehnikama.
 • Idealne za sve kandidate koji se još nisu odlučili da li bi htjeli studirati kineziologiju, ili neki drugi fakultet. Jedan dan FLASH priprema je solidan sažetak dobrog djela praktične nastave koja će se provoditi tijekom 5 godina studija na KIF-u.
 • Idealne za kandidate koji su se odlučili pripremati samostalno, ili uz pomoć prijatelja, poznanika, ili svog profeosra TZK, ali ipak žele imati određenu sigurnost iz koje stoje profesionalci.
 • Idealne za kandidate koji se ne mogu odlučiti da li bi upisali KIF, ili SCIT (trenerski studij smjera kondicijska priprema sportaša, ili fitness).
 • Po mjeri za kandidate koji planiraju upisati SCIT - trenerski studij smjera izabranog sporta (npr. nogomet, košarka, rukomet....).
 • 100% garantirano zadovoljstvo ovim pripremama.
Cilj i zadaće FLASH priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
 1. Osposobiti kandidate da savladaju TOP 22 elementa sportske tehnike koji su posljednjih 10 godina svaki puta bili na prijemnom ispitu za KIF..
 2. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenata tehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
 3. Kandidatima koji su prvi puta na FLASH pripremama spravljati grube i veće pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
 4. Kandidatima koji ponovno dolaze na FLASH pripreme provjeriti razinu usvojenosti motoričkih znanja, te nastaviti dalje usavršavati tehničke elemente ispravljajući sve sitnije pogreške.
 5. Jedan školski sat taktički pripremiti kandidate za izlazak na prijemni ispit.
Trajanje i vrijeme održavanja FLASH priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

FLASH pripreme održavaju se jednom mjesečno od Studenog (F-11 pripreme) do Lipnja (F-06 pripreme), obično subotom i traju 1 dan .

Nastava u pravilu počinje u 09:00 i završava u 19:00, a od 13:00 - 15:00 je pauza za odmor i ručak.

Termini održavanja FLASH priprema su:
19.11.2022. | 29.12.2022. | 21.01.2023. | 11.02.2023. | 11.03.2023. | 01.04.2023. | 06.05.2023. | 10.06.2023.

Cijena FLASH priprema za KIF

Cijena FLASH priprema je 147 € / 1108 Kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku Cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Dolaskom na FLASH pripreme ostvarujete pravo na 100% garanciju na zadovoljstvo ovim pripremama. Više o garanciji na pripremama za KIF i kako dobiti garanciju upisa na fakultet pročitajte u izborniku Garancija.

Pogledaj i isprintaj cjelokupnu ponudu za 2022/23. s uputom za plaćanje (PDF)

Registrirajte se na pripreme za KIF...

Čitaj dalje...