Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

CORE pripreme za KIF

CORE pripreme ukratko
Trajanje dana: 6
Ukupno sati: 60
Sati TZK na dan: 6
Teorijskih TZK sati na dan: 3
Taktičko-motivacijskih sati na dan 1
Gratis majice kod prvog dolaska na nastavu: 6
Cijena: 497 € / 3745 Kn
Maksimalni broj kandidata po terminu: 36
Termini održavanja:
02.01.2023. - 07.01.2023. | 20.02.2023. - 25.02.2023. | 10.04.2023. - 15.04.2023. | 08.06.2023. - 11.06.2023. + 01.07.2023. - 02.07.2023.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

CORE pripreme za Kineziološki fakultet su naše temeljne pripreme na kojima kandidati detaljno razrađuju i savladavaju sve tehničke elemente koji će se provjeravati na prijemnom ispitu za KIF. Ovo su naše udarne pripreme: 60 sati nastave tijekom 6 dana - tko preživi, na korak je do upisa na fakultet! Dajemo 100% garanciju na zadovoljstvo pripremama, a uvjetno i 100% garanciju na upis na fakultet!

O CORE pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

CORE pripreme za KIF su naše temeljne pripreme na kojima detaljno osposobljavamo kandidate za prijemni ispit na KIF-u. Za razliku od FLASH priprema na kojima obrađujemo TOP 22 elementa sportske tehnike, što čini cca 30-40% prijemnog ispita, na CORE pripremama obrađujemo 100+.elemenata tehnike.

Koji od tih dodatnih 80+ elemenata s CORE priprema će biti na prijemnom ispitu varira svake godine. Ako mislite da je isplativije doći samo na FLASH pripreme i u jednom danu naučiti 30-40% elemenata, nego 6 dana izučavati 100% elemenata, moramo vam reći - upravu ste. Je, isplativije je.

Problem je ipak slijedeći. Čak i ako bi ovih TOP 22 elementa iz 11 sportova tako dobro naučili da dobijete iz svakog elementa peticu (što je teško i za prvog na rang listi prijemnog ispita), to je još uvijek jako malo bodova za koliko-toliko siguran prolaz na prijemnom ispitu, ako iz ostalih 60-70% elemenata ne dobijete zadovoljavajuću ocjenu. Jeste li trenirali svih 11 sportova da bi iz svakog dobili zadovoljavajuću ocjenu iz svakog 80+ elemenata koji variraju?

Dakle, FLASH pripreme su odličan temelj kojem bi trebalo pokloniti veliku pažnju, jer su tih 22 elementa tehnike sigurni, ali na taj temelj treba početi graditi zidove, deke, krov...a onda i krenuti s unutarnjim uređenjem. To su CORE pripreme.

Stoga, koliko detaljno obrađujemo ovih TOP 22 elementa na FLASH pripremama, toliko na CORE pripremama detaljno obrađujemo sve elemente sportske tehnike koji se mogu pojaviti na prijemnom ispitu. CORE pripreme su za kandidate koji ne vole rizik kada su u pitanju bitne stvari u životu.

Nastava je nešto drugačije koncipirana u odnosu na FLASH pripreme, a sa ciljem kako bi kandidati mogli izdržati ekstenzivni tempo koji se stavlja pred njih. Budući da se radi o učenju školske tehnike iz raznih sportova, mladim sportašima energetska komponenta ovakvog tipa nastave neće predstavljati problem tijekom 6 dana ovih priprema. Pravi "challenge" je zadržati fokus i zato je nastava tijekom jednog dana razbijena na pauze tijekom kojih se odvijaju tteorijska predavanja i jedna dvosatna pauza za ručak.

Budući da su ove pripreme dužeg trajanja, održavamo ih isključivo za vrijeme školskih praznika (božićnih, zimskih i uskršnjih), te nakon što završi škola za maturante, a imajući u vidu datume polaganja državne mature.

CORE pripreme održavamo u četiri termina, a nazivamo ih:

 • Božićne CORE pripreme
 • Zimske CORE pripreme
 • Uskršnje CORE pripreme
 • Ljetne CORE pripreme

Nakon odrađenih CORE priprema kandidati su spremni za izlazak na prijemni ispit. Naravno, netko spremniji, netko manje spreman, ovisno o inicijalnim motoričkim znanjima, kao i sposobnosti brzine učenja novih motoričkih znanja. Svi će kandidati dobiti uputu kako i što da nastave sami vježbati do prijemnog ispita, a uvijek im ostaje mogućnost kontrole usvojenosti motoričkih znanja dolaskom na neke od naših slijedećih priprema.

Veličinom dvorane i tipom nastave broj kanddata koji mogu pohađati CORE pripreme je 36 po terminu održavanja. Mjesto na pripremama za KIF se rezervira po metodi najbržih uplata za pojedini termin, a na temelju podataka iz ponude.

Proljetne MUST HAVE i Ljetne LAST MINUTE pripreme za KIF

Budući da 60 sati nastave Ljetnih CORE priprema nismo u mogućnosti održati u kontinuitetu, razdvojili smo ih na 4 dana priprema prije mature i 2 dana priprema nakon mature, a prije prijemnog ispita. Kandidati kojima iz bilo kojeg razloga ne odgovara doći u oba termina kako bi odradili kompletnu satnicu Ljetnih CORE priprema, imaju mogućnost doći samo na prvi dio Ljetnih priprema (Proljetne MUST HAVE pripreme), ili samo drugi dio Ljetnih CORE priprema (Ljetne LAST MINUTE pripreme za KIF). Više o Proljetnim MUST HAVE i Ljetnim LAST MINUTE pripremama za KIF pročitajte u ponudi za 2023. godinu.

Prednosti dolaska na CORE pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):
 • Detaljna razrada svih tehničkih elemenata koji mogu biti na prijemnom ispitu za KIF.
 • Idealno za kandidate koji se osjećaju da imaju kapaciteta rasturiti na prijemnom ispitu za KIF
 • Pogodno za sve kandidate koji planiraju na prijemni ispit na Kineziološke fakutete u regiji (Split, Osijek, Mostar...), koji su znatno manje zahtjevni u pogledu provjere motoričkih znanja od prijemnog ispita za KIF Zagreb. Tko uspješno savlada naše CORE pripreme, na prijemnom ispitu nekog Kineziološkog fakulteta u regiji će biti daleko nadmoćan u testovima motoričkih znanja (vjerojatno među TOP 10 na rang listi).
 • Idealno za sve savjesne kandidate koji svoj rezultat na prijemnom ispitu ne žele prepustiti slučaju, tj. ne žele samostalno istraživati kako poboljšavati tehniku pojedinog elementa, ili ne žele da ih podučavaju osobe koje nisu profesionalnu karijeru posvetili pripremanju maturanata za prijemni ispit na KIF-u.
 • 100% garancija na zadovoljstvo ovim pripremama. Ukoliko ne budete zadovoljni našom nastavom nakon prvog dana, možete u roku od 7 dana zatražiti i dobiti puni povrat novca! (Uvjetno i 100% garancija na upis na KIF!)
Cilj i zadaće CORE priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
 1. Upoznati polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
 2. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih tehničkih elemanata iz svih sportova koji će biti na prijemnom ispitu.
 3. Uvježbavati i usavršavati svaki tehnički element do razine koje je pojedini kandidat sposoban usvojiti u danom vremenu.
 4. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenatatehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
 5. Ispravljati grube, ali i manje pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
 6. Svaki dan CORE priprema otkriti po jednu odabranu "tajnu" u sklopu taktičke pripreme izlaska na prijemni ispit.
 7. Motivirati kandidate da zadržavaju fokus tijekom CORE priprema, te da daju 100% slijedećih mjeseci u cilju dobivanja što boljih ocjena na kraju četvrtog razreda, na maturi i na prijemnom ispitu za KIF
Trajanje i vrijeme održavanja CORE priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

CORE pripreme traju 6 dana, a moguće ih je pohađati u 4 termina, tijekom božićnih, zimskih i uskršnjih praznika, te nakon završetka nastave za maturante.

Nastava u pravilu počinje u 09:00 i završava u 19:00, a od 13:00 - 15:00 je pauza za odmor i ručak.

Termini održavanja CORE priprema su:
02.01.2023. - 07.01.2023. | 20.02.2023. - 25.02.2023. | 10.04.2023. - 15.04.2023. | 08.06.2023. - 11.06.2023. + 01.07.2023. - 02.07.2023.

Cijena CORE priprema za KIF

Cijena CORE priprema je 497 € / 3745 Kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku Cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Dolaskom na CORE pripreme ostvarujete pravo na 100% garanciju na zadovoljstvo ovim pripremama. Više o garanciji na pripremama za KIF i kako dobiti garanciju upisa na fakultet pročitajte u izborniku Garancija.

Pogledaj i isprintaj cjelokupnu ponudu za 2022/23. s uputom za plaćanje (PDF)

Registrirajte se na pripreme za KIF...

Čitaj dalje...