Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

CORE pripreme za KIF

CORE pripreme ukratko
Trajanje dana: 6
Ukupno sati: 60
Sati TZK na dan: 6
Sati teorijskih na dan: 3
Sati taktičko-motivacijskih na dan 1
Gratis majice za trening: 6
Cijena: 497 € / 3745 Kn
Maksimalni broj kandidata po terminu: 36
Termini održavanja:
02.01.2023. - 07.01.2023. | 20.02.2023. - 25.02.2023. | 10.04.2023. - 15.04.2023. | 29.06.2023. - 04.07.2023.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

CORE pripreme za Kineziološki fakultet su naše temeljne pripreme na kojima kandidati detaljno razrađuju i savladavaju sve tehničke elemente koji će se provjeravati na prijemnom ispitu za KIF. Ovo su naše udarne pripreme: 60 sati nastave tijekom 6 dana - tko preživi, na korak je do upisa na fakultet - dajemo 100% garanciju na zadovoljstvo pripremama!

O CORE pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

CORE pripreme za KIF su naše temeljne pripreme na kojima osposobljavamo kandidate za prijemni ispit na KIF-u. Za razliku od FLASH priprema na kojima kandidate samo upoznajemo s elementima na prijemnom ispitu, na CORE pripremama detaljno razrađujemo, uvježbavamo i usavršavamo svaki element.

Nastava je nešto drugačije koncipirana u odnosu na FLASH pripreme, a sa ciljem kako bi kandidati mogli izdržati tempo koji se stavlja pred njih. Budući da se radi o učenju školske tehnike iz raznih sportova, mladim sportašima energetska komponenta ovakvog tipa nastave neće predstavljati problem tijekom 6 dana ovih priprema. Pravi "challenge" je zadržati fokus i zato je nastava tijekom jednog dana razbijena na pauze za ručak/odmor, kao i s teorijskim predavanjima, ali i taktičko-motivacijskim predavanjima koja ne samo da bi trebala zadržati fokus tijekom 6 dana ovih priprema, nego i do prijemnog ispita.

Budući da su ove pripreme dužeg trajanja, održavamo ih isključivo za vrijeme školskih praznika (božićnih, zimskih i uskršnjih), te nakon što završi škola za maturante, a imajući u vidu datume polaganja državne mature.

CORE pripreme održavamo u četiri termina, a nazivamo ih:

 • Božićne CORE pripreme
 • Zimske CORE pripreme
 • Uskršnje CORE pripreme
 • Ljetne CORE pripreme

Nakon odrađenih CORE priprema kandidati su spremni za izlazak na prijemni ispit. Naravno, netko spremniji, netko manje spreman, ovisno o inicijalnim motoričkim znanjima, kao i sposobnosti brzine učenja novih motoričkih znanja. Svi će kandidati dobiti uputu kako i što da nastave sami vježbati do prijemnog ispita, a uvijek im ostaje mogućnost kontrole usvojenosti motoričkih znanja dolaskom na FLASH pripreme.

Veličinom dvorane i tipom nastave broj kanddata koji mogu pohađati CORE pripreme je 36 po terminu održavanja. Mjesto na pripremama za KIF se rezervira po metodi najbržih uplata za pojedini termin, a na temelju izdane ponude.

Prednosti dolaska na CORE pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):
 • Detaljna razrada svih tehničkih elemenata koji mogu biti na prijemnom ispitu za KIF.
 • Idealno za kandidate koji se osjećaju da imaju kapaciteta rasturiti na prijemnom ispitu za KIF
 • Pogodno za sve kandidate koji planiraju na prijemni ispit na Kineziološke fakutete u regiji (Split, Osijek, Mostar...), koji su znatno manje zahtjevni u pogledu provjere motoričkih znanja od prijemnog ispita za KIF Zagreb. Tko uspješno savlada CORE pripreme, na prijemnom ispitu nekog Kineziološkog fakulteta u regiji će biti daleko nadmoćan u testovima motoričkih znanja.
 • Idealno za sve savjesne kandidate koji svoj rezultat na prijemnom ispitu ne žele prepustiti slučaju, tj. ne žele samostalno istraživati kako poboljšavati tehniku pojedinog elementa, ili ne žele da ih podučavaju osobe koje nisu profesionalnu karijeru posvetili pripremanju maturanata za prijemni ispit na KIF-u.
 • 100% garancija na zadovoljstvo ovim pripremama. Ukoliko ne budete zadovoljni našom nastavom nakon prvog dana, možete u roku od 7 dana zatražiti i dobiti puni povrat novca!
Cilj i zadaće CORE priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
 1. Upoznati polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
 2. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih tehničkih elemanata iz svih sportova koji će biti na prijemnom ispitu.
 3. Uvježbavati i usavršavati svaki tehnički element do razine koje je pojedini kandidat sposoban usvojiti u danom vremenu.
 4. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenatatehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
 5. Ispravljati grube, ali i manje pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
 6. Svaki dan CORE priprema otkriti po jednu odabranu "tajnu" u sklopu taktičke pripreme izlaska na prijemni ispit.
 7. Motivirati kandidate da zadržavaju fokus tijekom CORE priprema, te da daju 100% slijedećih mjeseci u cilju dobivanja što boljih ocjena na kraju četvrtog razreda, na maturi i na prijemnom ispitu za KIF
Trajanje i vrijeme održavanja CORE priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

CORE pripreme traju 6 dana, a moguće ih je pohađati u 4 termina, tijekom božićnih, zimskih i uskršnjih praznika, te nakon završetka nastave za maturante.

Nastava u pravilu počinje svaki dan u 09:00, raspodjeljena je u 3 bloka nastave isprepletene s nastavom TZK, teoretskim predavanjima i taktičko-motivacijskim predavanjima, te s dvije veće pauze za gablec/odmor. Nastava u pravilu završava svaki dan u 19:00.

Termini održavanja CORE priprema su:
02.01.2023. - 07.01.2023. | 20.02.2023. - 25.02.2023. | 10.04.2023. - 15.04.2023. | 29.06.2023. - 04.07.2023.

Cijena CORE priprema za KIF

Cijena CORE priprema je 497 € / 3745 Kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku Cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Dolaskom na CORE pripreme ostvarujete pravo na 100% garanciju na zadovoljstvo pripremama za KIF. Više o garanciji na pripremama za KIF pročitajte u izborniku Garancija.

Pogledaj i isprintaj cjelokupnu ponudu za 2022/23. s uputom za plaćanje (PDF)

Prijavite se na pripreme za KIF...

Čitaj dalje...