Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Božićne pripreme za KIF

Božićne pripreme ukratko
Trajanje dana: 2
Sati praktične nastave: 16
Sati teoretske nastave: 4
Ukupno sati: 20
Gratis majce za trening: 4
   
Cijena: 950 kn
Datum: 06.01.2022. - 07.01.2022.
Mjesto: OŠ Trnjanska, Trnjanska 99, Trnje, Zagreb

Božićne pripreme za Kineziološki fakultet su druge udarne pripreme na kojima se svi kandidati koji su propustili Jesenske pripreme prvi puta upoznaju s većinom sportova koji će se provjeravati na prijemnom ispitu za KIF. 20 sati udarne nastave u duhu Božićnih i Novogodišnjih praznika.

O Božićnim pripremama za Kineziološki fakultet (KIF)

Jesenske pripreme za KIF su temelj za stvaranje osnovnih struktura kretanja i manipulacije predmetima u svim sportovima koji će se testirati na prijemnom ispitu za KIF, a na koji na kasnijim pripremama gradimo kvalitetnu tehniku, te na kraju majstorski usvojena motorička znanja. Svatko tko na naše pripreme krene od Božićnih priprema teško da može očekivati pad na prijemnom ispitu, pa makar i s lošim ocjenama iz srednje škole i državne mature. Zapravo smo toliko sigurni da ćete upisati fakultet ako krenete na pripreme već sada da dajemo 100% garanciju na kvalitetu naše poduke koja će polučiti vrhunski rezultat na prijemnom ispitu. Ako ipak ne položite prijemni ispit, tj. ne upišete fakultet, slijedeće godine vam dajemo sve naše temeljne pripreme gratis!

Definitivno da će i kasnije priključenje pripremama za KIF polučiti pozitivne rezultate koji će se odraziti u broju bodova na prijemnom ispitu, međutim naše slijedeće pripreme su tek za vrijeme uskršnjih praznika, a to je jako, jako puno vremena za samostalni trening, a da ne znate što, kako i koliko samostalno trenirati. Zato Božićne pripreme smatramo najvažnijim pripremama za Kineziološki fakultet, koje ne bi trebali propustiti.

Budući da za vrijeme Božićnih priprema za KIF vani vladaju zimski uvjeti, praktičnu nastavu provodimo isključivo u dvorani.

Prednosti dolaska na Božićne pripreme za Kineziološki fakultet (KIF):
  • Stvaranje mogućnosti za kontinuirani, vođeni i kontrolirani sportski trening tijekom pola godine, što je zadovoljavajuće vrijeme za izgradnju maksimalne spremnosti za prijemni ispit na KIF-u
  • Ostvarivanje prava na garanciju kvalitete pripema za KIF
  • Vjerojatno ostvarivanje vrlo visokog rezultata na rang ljestvici prijemnog ispita koji omogućuje upis na Kineziološki fakultet uz potporu ministarstva.
  • Sagledavanje "šire slike" koliko je prijemni ispit kondicijski zahtjevan, što ostavlja sasvim dovoljno vremena do Uskršnjih priprema svima koji nisu u formi da se kondicijski pripreme.
Cilj Božićnih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
  1. Upoznati polaznike sa svim motoričkim znanjima koje će se provjeravati na prijemnom ispitu.
  2. Objasniti detaljnu biomehaničku analizu svih zahtjevnijih tehničkih elemenata
  3. Pravilnom demonstracijom školske tehnike pokazati polaznicima razliku između tehničke izvedbe elemenata koja mora biti izvedena na prijemnom ispitu i izvedbe elemenatatehnike koju polaznici misle da sami već pravilno izvode (u nekim slučajevima, čak i ako taj sport treniraju).
  4. Ispravljati grube pogreške prilikom izvođenja elemenata tehnike koji se uče
  5. Preporučiti koje elemente i na koji način samostalno uvježbavati tijekom slijedećih mjeseci do početka Uskršnjih priprema, kako bi na njima bili što spremniji i razinu tehničkih znanja na njima doveli barem jednu razinu iznad.
Trajanje i vrijeme održavanja Božićnih priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Božićne pripreme traju 2 dana tijekom Božićnih i Novogodišnjih praznika (ali iza Nove godine), s početkom u četvrtak 06.01.2022., a završavaju u petak 07.01.2022. godine. Nastava se održava oba dana, ukupno 8 školskih sati dnevno praktične nastave/treninga i 2 sata teoretske nastave.

Cijena Božićnih priprema za KIF

Cijena Božićnih priprema za KIF je 950 kn. Detaljnije o cjenama, popustima i načinu plaćanja pročitajte u izborniku Cjenik

Cijenom je obuhvaćeno korištenje dvorane, igrališta i nus prostorija, gratis majce za treniranje, korištenje svih rekvizita i pomagala koji će se koristiti na pripremama, konzultacije i savjeti od svih profesora koji će sudjelovati na pripremama i individualna analiza tehničkih elementa dobivena analizom videozapisa izvedenog elementa za sve kojima standardna metodika savladavanje određenih tehničkih elemenata nije dovoljna.

Dolaskom na Božićne pripreme (uz daljnji nastavak dolaska na ostale pripreme) ostvarujete pravo na (uvjetnu) garanciju 365 dana. Više o garanciji na pripremama za KIF pročitajte u izborniku Garancija.

Čitaj dalje...