Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Prijava na pripreme za KIF

U prijavi ispunite sva polja označena crvenom zvjezdicom. Prijavite se samo za prve slijedeće pripreme koje želite pohađati. Ne prijavljujte se na nekoliko priprema odjednom. Obavezno pročitajte i dodatne upute ispod.

POZOR! Pročitajte prije prijave!

Osnovni tip komunikacije koji koristimo je preko emaila. Koristite li web email servise (npr. Gmail, Yahoo, itd.), prije slanja prijave spremite u adresar email adresu našeg email robota PERe, a s ciljem kako email potvrda o prijavi na pripreme za KIF koju će PERo poslati ne bi završila u neželjena-pošta/spam/junk folderu. Njegova email adresa je "pero", pa stavite onaj znak at @ i iza njega domenu "pripreme.com". Drugu email adresu koju trebate spremiti u adresar je "sasa" (a ostalo je kao i kod Pere) s koje ćete dobivati razne obavijesti prije početka priprema. Ukoliko email potvrda o prijavi na pripreme ipak završi u spam/neželjena-pošta folderu, obavezno ga označite da nije spam, jer tako učite Google robota da prestane bacati naše emailove u spam/neželjena-pošta folder.

Pomoćni tip komunikacije je preko Facebook grupe. Na njoj vas upozoravamo da ste dobili email, te na njoj objavljujemo neesencijalne informacije, npr. da smo objavili novu fotogaleriju koju možete pogledati i sl. Stoga ovim putem pozivamo da nam se pridružite na Facebook-u!

Ukoliko je obrazac ispravno ispunjen i uspješno poslan nakon klika na "Pošalji" (ili Enter na tipkovnici), morate dobiti stranicu hvala.php (možete i odmah otvoriti ovaj link kako bi vidjeli izgled stranice ispravno poslane prijave; stranica će se otvoriti u novom prozoru). Ukoliko ne dobijete tu stranicu nakon ispunjene prijave, tada je došlo do greške u slanju obrasca i niste nas uspjeli uspješno kontaktirati. Pročitajte pogreške koje ste napravili prilikom ispunjavanja obrasca, te ih ispravite u drugom pokušaju. Ukoliko neuspješno pošaljete obrazac više puta, kontaktirajte nas direktno emailom, ili telefonom.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, slanjem ovog obrasca nam dajete dozvolu da Vaše podatke spremimo, obradimo, te ih koristimo za potrebe ostvarivanja direktnog kontakta s vama u vezi priprema za KIF. Podaci se čuvaju, te se ne prosljeđuju trećim stranama.

PRIJAVA NA PRIPREME
* Prezime:
* Ime:
* Grad/mjesto stanovanja:
* Email:
* Mobitel:
   
* Prijava na pripreme:
Jesenske (30.10.2021.)
Božićne (06.01.2022.)
Zimske (19.02.2022.)
Uskršnje (23.04.2022.)
Proljetne (29.05.2022.)
Ljetne (02.07.2022.)
SCIT - Uskršnje (26.03.2022.)
SCIT - Ljetne (18.06.2022.)
Već sam prije pohađao/la slijedeće Puls 220 pripreme tijekom ove godine, ili ranije: Jesenske
Božićne
Zimske
Uskršnje
Proljetne
Ljetne
* Način plaćanja priprema:
   
Nadopuna
komentar
pojašnjenje
poruka:
Maksimalno 800 znakova.
Nisam robot:
Koje boje je podloga ove tablice?