Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Registracija na pripreme za KIF

Drago nam je vidjeti da ste zainteresirani za pripreme za KIF! Prije ispunjavanja obrasca pročitajte upute! Komunikaciju dominantno odvijamo putem emaila - provjerajte SPAM folder! Čitamo se!

POZOR! Pročitajte prije registracije!

Slanjem ove registracije ulazite u našu bazu kandidata zainteresiranih za pohađanje Puls220 priprema za KIF. Ovom registracijom se NE prijavljujete na konkretan termin priprema, nego izražavate generalnu zainteresiranost za pohađanje priprema za KIF. Tijekom tekuće školske/akadmeske godine biti ćete kontaktirani s ponudama za pohađanje priprema koje nadolaze. Poslane ponude nisu obvezujuće - možete ih prihvatiti, ili ignorirati i čekati onu koja će Vam biti interesantna.

Osnovni tip komunikacije koji koristimo je preko emaila. Obavezno spremite u adresar svoje email aplikaciije email adresu našeg email robota PERe, a s ciljem kako email potvrda o registraciji koju će PERo poslati ne bi završila u neželjena-pošta/spam/junk folderu. Njegova email adresa je "pero", pa stavite onaj znak at @ i iza njega domenu "pripreme.com". Drugu email adresu koju trebate spremiti u adresar je "sasa" (a ostalo je kao i kod Pere) s koje ćete dobivati razne obavijesti prije početka priprema. Ukoliko email potvrda o prijavi na pripreme ipak završi u spam/neželjena-pošta folderu, obavezno ga označite da nije spam, jer tako učite Google robota da prestane bacati naše emailove u spam/neželjena-pošta folder.

Pomoćni tip komunikacije je preko Facebook grupe. Na njoj vas upozoravamo da ste dobili email, te na njoj objavljujemo neesencijalne informacije, npr. da smo objavili novu fotogaleriju koju možete pogledati i sl. Stoga ovim putem pozivamo da nam se pridružite na Facebook-u!

Ukoliko je obrazac ispravno ispunjen i uspješno poslan nakon klika na "Pošalji" (ili Enter na tipkovnici), morate dobiti stranicu hvala.php (možete i odmah otvoriti ovaj link kako bi vidjeli izgled stranice ispravno poslane prijave; stranica će se otvoriti u novom prozoru). Ukoliko ne dobijete tu stranicu nakon ispunjene prijave, tada je došlo do greške u slanju obrasca i niste nas uspjeli uspješno kontaktirati. Pročitajte pogreške koje ste napravili prilikom ispunjavanja obrasca, te ih ispravite u drugom pokušaju. Ukoliko neuspješno pošaljete obrazac više puta, kontaktirajte nas direktno emailom, ili telefonom.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, slanjem ovog obrasca nam dajete dozvolu da Vaše podatke spremimo, obradimo, te ih koristimo za potrebe ostvarivanja direktnog kontakta s vama u vezi priprema za KIF. Podaci se čuvaju, te se ne prosljeđuju trećim stranama.

REGISTRACIJA KANDIDATA ZA PRIPREME
* Prezime:
* Ime:
* Adresa:
* Poštanski broj:
* Mjesto:
* Mobitel kandidata:
* Email kandidata:
Email roditelja:
   
Želim pohađati pripreme za KIF:
Prijemni ispit za sveučilišni studij kineziologije, ili treerski studij smjer izabranog sporta (npr. košarka, rukomet, nogomet...) na SCIT-u
  
Želim pohađati pripreme za SCIT:
Prijemni ispit za trenerski studij na Studijskom centru za izobrazbu trenera, smjer kondicijska priprema sportaša, ili fitness, ili rekreacija
  
Nadopuna
komentar
pojašnjenje
poruka:
Maksimalno 800 znakova.
Nisam robot:
Koje boje je podloga ovog obrasca?