Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Prijava na pripreme za KIF

U prijavi ispunite sva polja označena crvenom zvjezdicom. Prijavite se samo za prve slijedeće pripreme koje želite pohađati. Ne prijavljujte se na nekoliko priprema odjednom. Obavezno pročitajte i dodatne upute ispod.

POZOR! Koristite li web mail servis (npr. Gmail, Yahoo, itd.), prije slanja prijave spremite u adresar vašeg web maila email adresu našeg email robota PERe, kako email potvrda o prijavi na pripreme za KIF ne bi završila u neželjena-pošta/spam/junk folderu. Njegova email adresa je "pero", pa stavite onaj znak at @ i iza njega domenu pripreme.com. Drugu email adresu koju trebate spremiti u adresar je "sasa" (a ostalo je kao i kod Pere) s koje ćete dobivati obavijesti prije početka priprema.

Ukoliko email potvrda o prijavi na pripreme ipak završi u spam/neželjena-pošta folderu, obavezno ga označite da nije spam, jer tako učite Google robota da prestane bacati naše emailove u spam/neželjena-pošta folder.

Ukoliko je obrazac ispravno ispunjen i uspješno poslan nakon klika na "Pošalji" (ili Enter na tipkovnici), morate dobiti stranicu hvala.php (ako niste sigurni je li obrazac uspješno poslan, kliknite na ovaj link kako bi vidjeli izgled ove stranice). Ukoliko ne dobijete tu stranicu, tada je došlo do greške u slanju obrasca i niste nas uspjeli uspješno kontaktirati. Ukoliko neuspješno pošaljete obrazac više puta, kontaktirajte nas direktno emailom, ili telefonom.

Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, slanjem ovog obrasca nam dajete dozvolu da Vaše podatke spremimo, obradimo, te ih koristimo za potrebe ostvarivanja direktnog kontakta u vezi priprema za KIF. Podaci se čuvaju, te se ne prosljeđuju trećim stranama.

PRIJAVA NA PRIPREME
* Prezime:
* Ime:
* Grad/mjesto stanovanja:
* Email:
* Mobitel:
   
* Pripreme:
   
* Način plaćanja priprema:
Već sam pohađao/la pripreme: Božićne
Uskršnje
Proljetne
Ljetne
   
Nadopuna
komentar
pojašnjenje
poruka:
Maksimalno 600 znakova.