Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Reference PULS 220 priprema za KIF

Ako za naše Pripreme za KIF niste saznali preko preporuke, pa vam možda sve što ste do sada pročitali zvuči sumnjivo i prenapuhano, ovo je mjesto gdje ćemo vas razuvjeriti.

Kako obično izgleda rang ljestvica prvih 15 na prijemnom ispitu za KIF, možete vidjeti na niže prikazanom screenshotu PDF dokumenta rang liste akademske godine 2018/2019 objavljenog na stranicama Kineziološkog fakulteta. Svi kandidati koji su pohađali naše pripreme za KIF u školskoj godini 2017/18 su markirani zelenom bojom. Imajte u vidu da prvi na rang listi (markiran crvenom bojom) nije i prvi na prijemnom, jer nije bio na prijemnom ispitu (vidi se iz toga što nema bodove iz sportova), zato što ima direktan upis i po automatizmu je dobio maksimalnih 450 bodova. Dakle, on je prvi na rang listi prijemnog ispita, ali ne i prvi na prijemnom ispitu.

Kliknite na sliku za uvećanje

Kao što je vidljivo iz priložene liste (kliknite sliku za uvećanje), među prvih 15 kandidata na rang listi, tj. među prvih 14 na prijemnom ispitu, 8 kandidata je s naših priprema za Kineziološki fakultet.

Na pitanje news portala Srednja.hr: "Koja je tajna tvog uspjeha?", Tin, prvi na prijemnom ispitu za KIF 2018./2019. otkrio je svoju tajnu:

"Moram reći da se tajna najviše skriva u pripremama na koje sam ja išao, a to su Puls 220. Profesori su stvarno profesionalni i uz te pripreme vam garantiram upad, otkriva nam Tin tajnu svoga uspjeha."

Cijeli intervju s Tinom možete pročitati na portalu Srednja.hr.

Update 2019./2020.

I ove školske godine 2018/19 rasturili smo na razredbenom ispitu za KIF. Kao što je vidljivo na rang ljestvici rezultata prijemnog ispita za akademsku godinu 2019./2020. za Kineziološki fakultet, među prvih 10 kandidata (ne računajući trojicu s direktnim upisom bez izlaska na prijemni ispit) polovica je s naših priprema.

Rezultati razredbenog postupka za KIF 2018/2019

Prvi na razredbenom za KIF i ove godine je naš kandidat. News portal Srednja.hr i ove godine je intervjuirao prvaka, a i Fran nas je pohvalio:

"Ovakav izvanredni rezultat nije izostao jer se Fran puno trudio prethodnih mjeseci. Pohađao je pripreme Puls 220, te tvrdi kako upravo zahvaljujući tome nije imao strah niti od jednog sporta na ispitu i znao je da je spreman. Pomalo mu je čak žao što je razdoblje priprema za njega završilo."

Cijeli intervju s Franom možete pročitati na portalu Srednja.hr.

Čitaj dalje...