Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Reference PULS 220 priprema za KIF

Ako za naše Pripreme za KIF niste saznali preko preporuke, pa vam možda sve što ste do sada pročitali zvuči sumnjivo i prenapuhano, ovo je mjesto gdje ćemo vas razuvjeriti. Ne pretjerujemo - stojima iza svega što ste pročitali!

Kako obično izgleda rang ljestvica prvih 15 na prijemnom ispitu za KIF, možete vidjeti na niže prikazanom screenshotu PDF dokumenta rang liste 2018/2019 objavljenog na stranicama Kineziološkog fakulteta. Svi kandidati koji su pohađali naše pripreme za KIF su markirani zelenom bojom. Imajte u vidu da prvi na rang listi (markiran crvenom bojom) nije i prvi na prijemnom, jer nije bio na prijemnom ispitu (vidi se iz toga što nema bodove iz sportova), zato što ima direktan upis i po automatizmu je dobio maksimalnih 450 bodova. Dakle, on je prvi na rang listi prijemnog ispita, ali ne i prvi na prijemnom ispitu.

Kliknite na sliku za uvećanje

Kao što je vidljivo iz priložene liste (kliknite sliku za uvećanje), među prvih 15 kandidata na rang listi, tj. među prvih 14 na prijemnom ispitu, 8 kandidata je s naših priprema za Kineziološki fakultet.

Na pitanje news portala Srednja.hr: "Koja je tajna tvog uspjeha?", Tin, prvi na prijemnom ispitu za KIF 2018./2019. otkrio je svoju tajnu:

"Moram reći da se tajna najviše skriva u pripremama na koje sam ja išao, a to su Puls 220. Profesori su stvarno profesionalni i uz te pripreme vam garantiram upad, otkriva nam Tin tajnu svoga uspjeha."

Cijeli intervju možete pročitati na portalu Srednja.hr.

Čitaj dalje...