Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

O nama - team Puls 220

O Puls 220 ukratko
Začetak ideje i prvi koraci 2002. g.
Puls220 i pripreme.com 2005. g.
Profesora 6
Asistenata 4
Godina apsolutne dominacije 17

Puls220 je društvo sportske rekreacije koje ima za cilj zadovoljavanje potrebe za očuvanjem, održavanjem, poboljšavanjem i unapređenjem psihofizičkih sposobnosti i zdravlja, te obogaćivanja slobodnog vremena tjelesnim vježbanjem i sportskim aktivnostima.

Začeci održavanja priprema za KIF sežu u daleku 2002. godinu, a 2005. godinu, nakon oformljavanja Puls220 i zakupa domene pripreme.com, smatramo godinom utemeljenja. Svi profesori i asistenti koji vode nastavu na Pripremama za Kineziološki fakultet vrhunski su profesionalci u svom poslu; školovani za održavanje nastave tjelesne i zdravstvene kulture, kao i za trening vrhunskih sportaša i rekreativaca - upravo ono što želi postati većina kandidata koji se pripremaju za upis na Kineziološki fakultet. Izbirali smo među njima da Vas podučavaju najbolji među najboljima. Od profesora koji su tokom studija bili najbolji među najboljim studentima na Kineziološkom fakultetu, do profesora koji su tokom studija bili najbolji među najboljim sportašima u Hrvatskoj (neki su još uvijek!).

Svi profesori i aistenti u Puls220 (osim utemeljitelja) prošli su naše pripreme, na kojima su pokazali vrhunski talenat, većina ih dobila od nas diplomu za najboljeg kandidata na pripremama, te smo ih nakon odličnog ranga na prijemnom ispitu i upisa na KIF "draftirali" i nastavili podučavati, ovaj puta profesorskom zanatu. Danas su to TOP profesori i treneri u Hrvatskoj sa zavidnom karijerom i ponosni smo što su dio našeg tima. Trenirati pod vodstvom ovakvog tima biti će Vam čast, zadovoljstvo, avantura i prije svega - pravi užitak! Evo tko su i što su, kako bi ih već sada upoznali:

Utemeljitelji priprema za Kineziološki fakultet (KIF)
Saša Milovuković, prof.

Profesor Milovuković utemeljitelj je Puls220 i organizator priprema za Kineziološki fakultet. Za vrijeme studija je četiri puta nagrađivan za najboljeg studenta na godini, dobitnik je rektorove nagrade, te je bio nositelj državne stipendije A kategorije za posebno nadarene studente.

Diplomirao je 2004. godine s prosjekom ocjena 4.6. Od 1999. podučava studente dodiplomskog i postdiplomskog studija kvantitativnim metodama i metodologiju znanstvenog istraživanja, za mnoge studente najteži ispiti na Kineziološkom fakultetu (Kvantitativne-Metode.com). Doktorand je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.


Mateja Martinić, prof.

Profesorica Martinić utemeljitelj je Puls220 i organizator priprema za Kineziološki fakultet. Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu 2007. godine i od tada radi u Srednjoj školi "Krapina". Godinama je vodila fitness programe za žene i držala individualne kondicijske treninge. Trenerica je u košarkaškom klubu "Krapina" u kojem vodi školu košarke, te žensku seniorsku ekipu.

Živi u Zagrebu i piše članke na temu vježbanja i zdravih životnih navika za više Internet portala (Adiva.hr, CentarZdravlja.hr, Žena.hr...)


Nekad naši kandidati, danas naši profesori na pripremama za KIF
Jasmin Osmanović, prof.

Profesor Osmanović pohađao je naše pripreme za Kineziološki fakultet 2006. godine, gdje se odmah istakao kao polaznik koji je izvrstan u baš svemu. Uz sve petice iz srednje škole i mature, kao i na temelju ozbiljnosti i sposobnosti koje je demonstrirao na tehničkim i kondicijskim trenzima tijekom priprema, odmah je bilo jasno da je to kandidat s najvećom vjerojatnosti upisa na KIF, neovisno o nježnom imenu, zbog kojeg je dobio nadimak Džezmin. Naravno, prognoze su se ostvarile, a odluka da postane Puls220 asistent 2008. kada smo ga nastavili obučavati, ovog puta za profesora, pokazala se još boljom. Rođeni profesor i još bolji trener; strog, pravedan, ambiciozan... Svaka majka za zeta bi ga poželjela.

Diplomirao je 2013. godine, a od 2011. godine radi u NK Dinamo kao performance analyst s nogometašima svih dobnih kategorija dinamove sportske akademije.


Mateja Magličić, prof.

Profesorica Magličić pohađala je naše pripreme za Kineziološki fakultet 2007. godine i - posramila sve muške kandidate tijekom kondicijskih treninga snage, brzine i izdržljivosti, zbog čega je dobila nadimak "Sitna, ali Dinamitna". Naravno, naša očekivanja prvog mjesta na prijemnom ispitu (ne računajući one s direktnim upisom) su se s lakoćom ostvarila.

Višestruka državna prvakinja u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj konkurenciji u stolnom tenisu draftirana je u Puls220 team 2008. godine. Izrazita predanost poslu, lako održavanja reda, rada i discipline, bez obzira s kakvom populacijom radi - to je ono što smo i očekivali od budućeg vrhunskog trenera i profesora TZK!

Diplomirala je na Kineziološkom fakultetu 2012. godine. Živi i radi na otoku Krku kao trenerica stolnog tenisa i još uvijek aktivno igra Superligu. Na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu radi kao vanjska suradnica na kolegiju Stolni tenis.


Jelena Kastaneti, prof.

Profesorica Kastaneti pohađala je naše pripreme za Kineziološki fakulet 2010. godine i definitivno je najsvestraniji kandidat, a i profesorica ikad. Hrvatsko zlato u power liftingu, pun kufer hrvatskih zlata i svjetsko srebro u hrvanju, a na repertoaru se našao još i taekwondo, mačevanje i biljar, kao i pisanje. Nije to pisanje neki posebno zahtjevan sport, ali je s 18 godina objavila zbirku pjesama "Bez povratka". Tijekom studija je bila demonstrator na tri kolegija i trenerica u hrvačkom klubu Metalac. Nezamjenjiv je dio tima Puls220 i naša desna ruka (da ne kažemo - noga!) u sprovođenju nastave na pripremama za KIF.

Istovremeno s obranom diplomske radnje 2018. godine objavila je ljubavni roman "(Moj) Dnevniče". Radi u sportskom vrtiću i bavi se pisanjem kratkih priča i romana. Bez pretjerivanja, svaki otac za snajku bi ju poželio!


Nekad naši kandidati, danas naši asistenti na pripremama za KIF
Domagoj, Antonio, Nikola i Jan

Domagoj Dvoršak (lijevo), Nikola Škof (desno) i Jan Marton (dolje) pohađali su naše pripreme za Kineziološki fakultet 2014. godine, a Antonio Knežević 2015. godine. Sva četvorica istaknuli su se kao izvrsni kandidati, posebno Domagoj i Antonio kojima smo uručili diplome za najbolje kandidate na pripremama 2014. i 2015. godine. Interesantno i indikativno, obojica dolaze iz matičnog sporta nogomet, ali obojica imaju i glazbenu naobrazbu. Domagoj je završio glazbenu školu i osim što vodi školu nogometa u NK Dinamo, član je KUD Hrvatska, dok se Antonio od desete godine bavi folklorom. Antoinio je i rangiran na majstorskom prvom mjestu na prijemnom ispitu za KIF (ne računajući one s direktnim upisom).

Ništa manje u glazbi nije bivši hrvatski kadetski i juniorski rukometni reprezentativac Jan Marton, koji uz 13 godina bavljenja rukometom svira bubnjeve i pjeva u bendu "Skupa kajgana" (!?). Nikola se bavi od pete godine plivanjem, a radi kao judo trener Zagrebačkoj Judo školi.

Sva četvorica asistenata studenti su završnih godina KIF-a i već formirani profesori tjelesne i zdravstvene kulture. Ponosni smo što su dio Puls220 tima.


Čitaj dalje...