Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Koronavirus obavijesti o pripremama za kif

Aktualne obavijesti o odražavanju korona mjera na održavanje priprema za KIF.

Ažurirano: 19.04.2021.

DEFINIRALI SMO PLAN I PROGRAM DO KRAJA GODINE

Temperature su se ovaj tjedan počele dizati, a do vikenda prognoze kažu da će i prestati s padalinama, tako da očekujemo topao i sunčan vikend. Dakle, Uskršnje pripreme nadoknađujemo ovaj vikend, od petka 23.04.2021. do nedjelje 25.04.2021. Radimo po B modelu nastave.

Izdefinirali smo i datume ostalih priprema za KIF do prijemnog ispita. Iako datum prijemnog ispita nije još definiran od strane fakulteta, u skladu s 15 godišnjim iskustvom prognoziramo da će se održati u ponedjeljak i utorak, 05. i 06. srpnja 2021. Ukoliko se fakultet odluči ove godine za neki drugi datum, modificirat ćemo vrijeme naših priprema u skladu s tim datumom.

Ažurirano: 06.04.2021.

USKRŠNJE PRIPREME ZA KIF ODGAĐAMO DO PRVOG SLIJEDEĆEG TOPLOG VIKENDA

Budući da nam je u dvorani zabranjeno trenirati, a vani je snježna oluja i temperature u minusu, Uskršnje pripreme za KIF odgađamo do prvog slijedećeg toplog vikenda. Kada se vrijeme stabilizira, objavit ćemo kada će to biti.

Ažurirano: 01.03.2021.

ZIMSKE PRIPREME ZA KIF PROVODIMO PO MODELU A

Taktički smo dobro odigrali pomičući datum početka Zimskih priprema za tjedan dana. Vrijeme je odlično i za nastavu na vanjskom igralištu, a smijemo i u dvoranu. Zimske pripreme za Kineziološki fakultet uredno provodimo po modelu A od petka popodne. Svi prijavljeni kandidati očekujte email tijekom današnjeg dana s detaljima oko početka nastave.

Ažurirano: 15.02.2021.

ZIMSKE PRIPREME ZA KIF 05.03.2021.

Iako je fitness centrima dozvoljen rad, i dalje je sport zabranjen, što znači da nastavu u sportskim dvoranama nije dozvoljeno održavati. Vanjske sportske terene i dalje smijemo korstiti. Vrijeme zatopljava, međutim jutros oko 8 sati je i dalje bilo -8'C. Prema nekim naznakama iz medija, slijedeće popuštanje mjera bi trebalo uključivati i sport.

Na temelju navedenog, odlučili smo pomaknuti Zimske pripreme tjedan dana iza planiranog vikenda iz dva razloga:

  1. Postoji vjerojatnost da ćemo do 05.03. 2021. smjeti korstiti školsku sportsku dvoranu za potrebe izvođenja nastave TZK, tj. priprema za KIF.
  2. Vrijeme će znatno zatopliti, pa ako HZJZ i ne dozvoli rad sportskim dvoranama, Nastavu ćemo bez problema odraditi i na školskom igralištu.

U prvom slučaju nastavu izvodimo po modelu A, a u drugom slučaju po modelu B. Ispod se nalazi obavijest o modelima nastave.

Budući da školskih praznika nema do Uskrsa, 25 školskih sati nastave kondenzirali smo s pet na tri dana. U petak popodne 05.03.2021. je prvi set nastave, a u subotu i nedjelju se nastava održava u jutarnjim i popodnevnim satima.

Za učenike koji u taj petak imaju popodne nastavu u školi, ili imaju duži put do Zagreba, mogu prvi blok nastave u petak propustiti, ali mogu i u dogovoru s razrednikom zatražiti da Vas puste na pripreme za KIF, a mi ćemo Vam izdati potvrdu o pohađanju istih - ispričnicu.

Svi prijavljeni kandidati će dobiti detalje o početku nastave emailom najkasnije 3 dana prije početka nastave.

Ažurirano: 15.02.2021.

MODELI NASTAVE NA PRIPREMAMA ZA KIF

Ubuduće nastavu na pripremama za KIF provodimo po jednom od tri modela (A, B, ili C), ovisno o aktualnim COVID mjerama. Detalje održavanja pojedinog modela nastave pročitajte na stranici Modeli nastave.