Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Ostale informacije u vezi priprema za KIF

Ostale info O nama

Začeci održavanja priprema za KIF sežu u daleku 2002. godinu, a 2005. godinu, nakon oformljavanja Puls220 i zakupa domene pripreme.com, smatramo godinom utemeljenja.

Više o nama...

Ostale info Zašto PULS 220

Ako se troumite bi li došli k nama na pripreme, kod nekog od naših satelita, ili uopće ne bi došli, ovo su naše komparativne prednosti u odnosu na naše satelite, ili nedolazak na pripreme uopće.

Više o razlozima zašto PULS 220...

Ostale info Reference PULS 220

Kao što je vidljivo iz priložene tablice rezultata prijemnog ispita 2018. g., među prvih 14 na prijemnom ispitu, 8 kandidata je s naših priprema za Kineziološki fakultet.

Više o razlozima zašto PULS 220...

Ostale info Kalendar događanja na pripremama za KIF

Na ovoj stranici pogledajte pregled svih događanja sortiranih prema datumu, a vezanih za pripreme za Kineziološki fakultet i prijemni ispit na Kineziološkom fakultetu.

Kalendar...

Ostale info Novosti i obavijesti

Svi prijavljeni kandidati biti će obaviješteni o ovim novostima putem emaila kojeg su ostavili u prijavi. Ako niste ostavili email adresu u prijavi, molimo Vas da redovno provjeravate ima li kakvih bitnijih novosti u vezi priprema za KIF.

Novosti i obavijesti...

Ostale info Karte Zagreba i lokacije treninga

Kako bi se svi naši kanidadati koji nisu iz Zagreba lakše snašli u Zagrebu, pripremili smo za vas nekoliko karti, uključujući i satelitske snimke. Klikom na ove karte dobit ćete uvećani prikaz karata.

Pogledaj karte Zagreba i lokacije treninga...