Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Ostale informacije u vezi priprema za KIF

Ostale info O nama

Začeci održavanja priprema za KIF sežu u daleku 2002. godinu, a 2005. godinu, nakon oformljavanja Puls220 i zakupa domene pripreme.com, smatramo godinom utemeljenja.

Više o nama...

Ostale info Zašto PULS 220

Ako se troumite bi li došli k nama na pripreme, kod nekog od naših satelita, ili uopće ne bi došli, ovo su naše komparativne prednosti u odnosu na naše satelite, ili nedolazak na pripreme uopće.

Više o razlozima zašto PULS 220...

Ostale info Reference PULS 220

Kao što je vidljivo iz priložene tablice rezultata prijemnog ispita 2018. g., među prvih 14 na prijemnom ispitu, 8 kandidata je s naših priprema za Kineziološki fakultet.

Više o razlozima zašto PULS 220...

Ostale info Kalendar događanja na pripremama za KIF

Na ovoj stranici pogledajte pregled svih događanja sortiranih prema datumu, a vezanih za pripreme za Kineziološki fakultet i prijemni ispit na Kineziološkom fakultetu.

Kalendar...

Ostale info Novosti i obavijesti

Svi prijavljeni kandidati biti će obaviješteni o ovim novostima putem emaila kojeg su ostavili u prijavi. Ako niste ostavili email adresu u prijavi, molimo Vas da redovno provjeravate ima li kakvih bitnijih novosti u vezi priprema za KIF.

Novosti i obavijesti...

Ostale info Lokacija dvorane

Kako bi se svi naši kanidadati koji nisu iz Zagreba lakše snašli u Zagrebu, pripremili smo vam interaktivnu Google maps kartu s lokacijom školske sportke dvorane.

Pogledaj lokaciju dvorane...

Ostale info COVID mjere

Pripreme za KIF su kao i ostali sportski klubovi na prvoj liniji udara COVID mjera u borbi protiv širenja koronavirusa. I dalje stojimo ponosno i uspravno. Adaptiramo se i dalje gazimo naprijed!

Pročitaj više o utjecaju COVID mjera na Pripreme za KIF...

Ostale info Modeli nastave

Od 03/2020. nastavu provodimo prema modulu A, B, ili C, ovisno o aktualnim COVID mjerama koje se odnose na rad sportskih dvorana.

Proučite modele nastave...