Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Način plaćanja priprema za KIF

Upise i plaćanje provodimo sat vremena prije početka prvog treninga na svakim pripremama, a plaćanje je moguće gotovinom, ili American Express kreditnom karticom.

O načinu i uvjetima plaćanja priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Pripreme se plaćaju prilikom upisa prvi dan prije početka svakih pojedinih priprema. Plaćanje je moguće gotovinom, ili na rate ISKLJUČIVO American Express kreditnom karticom, do najviše 6 rata.

Budući da nismo ni Ebay, ni PayPal, ni AliExpress, broj kartice zapisan kemijskom olovkom na papiru nije sredstvo plaćanja! Karticu je potrebno fizički donijeti sa sobom! Nadalje, budući da ne zadovoljavamo uvjete kartične kuće da nam uruči mobilni POS uređaj za plaćanje kreditnim karticama na rate, kartice provlačimo na slipove preko mehaničkog uređaja popularno zvanog "pegla". S obzirom da je istom karticom danas moguće plaćati i preko Interneta, molimo Vas da CVV broj na poleđini kartice radi vlastite sigurnosti preljepite nekakvom naljepnicom, jer nama nije potreban.

Ukupna cijena temeljnih priprema razbijena je na plaćanje u četiri rate, tj. za svake temeljne pripreme posebno. Dodatno razbijanje cijene pojedinih priprema na rate je moguće ISKLJUČIVO American Express kreditnom karticom. Ne postoji mogućnost plaćanja pojedinih priprema na rate gotovinom, pa vas molimo da nas ne dovodite u neugodnu situaciju inzistirajući na takvom plaćanju.

Upisi i plaćanje se vrši prvi dan priprema, jedan sat prije početka prvog treninga. Ako niste u mogućnosti doći prvi dan kada su upisi, tada upis i plaćanje možete izvršiti 15 minuta prije onog treninga na koji dolazite, uz prethodnu telefonsku najavu i napomenu da li plaćate kreditnom karticom.

S obzirom da je ukupno moguće ostvariti i preko 50% popusta, ne postoje drugi popusti osim navedenih, te Vas stoga molimo da nas ne dovodite u neugodnu situaciju tražeći ih.

Prilikom upisa i plaćanja obavezno je predati ispunjenu i potpisanu upisnicu.

Čitaj dalje...