Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Način plaćanja priprema za KIF

Upise i plaćanje provodimo sat vremena prije početka prvog treninga na svakim pripremama, a plaćanje je moguće gotovinom, ili virmanom po ponudi

O načinu i uvjetima plaćanja priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Pripreme se plaćaju prilikom upisa prvi dan prije početka svakih pojedinih priprema. Ukoliko želite platiti virmanski, molimo Vas da ne uplaćujete novce samoinicijativno, nego nakon što Vam izradimo ponudu. Virmanom nemojte plaćati više od 5 dana, ni manje od 2 dana prije priprema. Dakle, ako već plaćate virmanski, platite tek kada ste 100% sigurni da ćete pripremama prisustvovati, ali barem 2 dana unaprijed kako bi na računu vidjeli da je uplata sjela.

Ukupna cijena temeljnih priprema za 2021. godinu s ukupnom satnicom od 150 školskih sati nastave iznosi 7320 kn. Ovu cijenu nije moguće platiti u komadu, nego isključivo na 6 gotovinskih rata po 1220 kn prilikom dolaska na svake pripreme. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne možete, ili ne želite pohađati određene pripreme, uredu je, niste dužni platiti ratu za te pripreme. Međutim, prilikom dolaska na slijedeće pripreme iznos svake slijedeće rate se djelomično povećava. Koliko točno iznosi to povećanje provjerite na cjeniku.

Alternativno gledajući na ovu ukupnu cijenu priprema, što se više bliži prijemni ispit, to je cijena pojedinih priprema veća. Međutim ostvarujete 5% popust na svake prethodne pripreme koje ste pohađali. Time dolaskom na sve temeljne pripreme zadržavate početnu cijenu Jesenskih priprema u iznosu od 1220kn.

Cijenu pojedinačnih priprema (npr. 1220kn) nije moguće dalje razbijati na plaćanje na rate.

Upisi i plaćanje se vrši prvi dan priprema, jedan sat prije početka prvog treninga. Ako niste u mogućnosti doći prvi dan kada su upisi, tada upis i plaćanje možete izvršiti 15 minuta prije onog treninga na koji dolazite, uz prethodnu telefonsku najavu.

Kandidati koji prošle godine nisu uspjeli upisati Kineziološki fakultet, a pohađali su minimalno 100 sati nastave na našim pripremama (dakle, prisustvovali su najmanje četvero priprema), ove godine imaju komplet temeljne pripreme gratis, sukladno uvjetima garancije.

Kandidati koji su prošle godine prisustvovali pripremama, ali nisu ostvarili pravo na garanciju, imaju dodatan popust 5 % na svake pripreme koje su pohađali prošle godine (povrh popusta ove godine). Molimo Vas da ovaj detalj u prijavi navedete.

Ne postoje drugi popusti osim navedenih, te Vas stoga molimo da nas ne dovodite u neugodnu situaciju tražeći ih.

Cijena označena crvenom bojom u krajnjem desnom stupcu cjenika je cijena ostvariva uz SVE navedene popuste. Imajte u vidu da ako niste pohađali sve prethodne pripreme nećete moći ostvariti tu cijenu, pa u tom slučaju koristite naš kalkulator kako bi bili sigurni u cijenu koja vrijedi za vas.

Prilikom upisa i plaćanja obavezno je predati ispunjenu i potpisanu upisnicu.

Čitaj dalje...