Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Način plaćanja priprema za KIF

Upise i plaćanje provodimo sat vremena prije početka prvog treninga na svakim pripremama, a plaćanje je moguće gotovinom, ili unaprijed virmanom po ponudi

O načinu i uvjetima plaćanja priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Pripreme se plaćaju prilikom upisa prvi dan prije početka svakih pojedinih priprema. Ukoliko želite platiti virmanski, molimo Vas da ne uplaćujete novce samoinicijativno, nego nakon što Vam izradimo ponudu. Virmanom nemojte plaćati više od 5 dana, ni manje od 2 dana prije priprema. Dakle, ako već plaćate virmanski, platite tek kada ste 100% sigurni da ćete pripremama prisustvovati, ali barem 2 dana unaprijed kako bi na računu vidjeli da je uplata sjela. imajte u vidu da nam zbog korona restrikcija stožer može doslovno dan unaprijed zabraniti treninge u dvorani. Ukoliko je vani ekstremno nepovoljno vrijeme (velike hladnoće, snjeg, kiša), pripreme moramo odgoditi na neki od slijedećih vikenda. Ako Vam to neće odgovorati, bolje da uplate ne izvršavate unaprijed.

Cijena priprema za 2022. godinu s ukupnom satnicom od 120 školskih sati nastave iznosi 3800 kn. Ovu cijenu je moguće platiti odjednom, ili na 4 rate po 950 kn. Plaćanje se vrši prilikom dolaska na prva 4 termina priprema koje odaberete. Ostala 2 termina ako dođete, dolazite gratis.

Ako plaćate u ratama prilikom dolaska na svake pripreme, a iz bilo kojeg razloga odlučite da više nećete dolaziti na pripeme, nismo Gestapo, nećemo vas zvati u sred noći, tj. ne obavezujemo vas koliko sati nastave ćete pohađati, ali vas motiviramo s 40 sati nastave gratis (2 termina priprema), ukoliko prethodno dođete na 80 sati nastave (4 termina priprema) i sa 120 sati nastave gratis iduće godine, ukoliko ove godine pohađate minimalno 100 sati nastave (vidi garanciju).

Cijenu pojedinačnih rata priprema (od 950 kn) nije moguće dalje razbijati na dodatne rate. Popust na prikazane cijene ne postoji. Ako vam je ipak lakše razmišljati u termimai popusta, možete razmišljati i na ovaj način: imamo popust na količinu koji iznosi 33%. Umjesto cijene od 5700 kn (6 * 950 kn), cijena s popustom od 33% iznosi 3800 kn. Sukladno ovom izračunu, postoji popust i na količinu dolaska na 5 termina priprema. Slčan popust na količinu imamo i na pripremama za SCIT, koji iznosi 50%. Također, dolaskom na 5 termina priprema za KIF ostvarujete popust od 100% slijedeće godine, ostvarivanjem prava na garanciju. Dodatni popusti nisu mogući, pa vas molimo da nas ne dovodite u neugodnu situaciju tražeći ih.

Upisi i plaćanje se vrši prvi dan priprema, jedan sat prije početka prvog treninga. Ako niste u mogućnosti doći prvi dan kada su upisi, tada upis i plaćanje možete izvršiti 15 minuta prije onog treninga na koji dolazite, uz prethodnu telefonsku najavu. Prilikom upisa i plaćanja obavezno je predati ispunjenu i potpisanu upisnicu. Upisnica se predaje samo prilikom prvog dolaska na pripreme.

 

Čitaj dalje...