Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Način plaćanja priprema za KIF

Uplate se vrše na transkacijski račun (Internet bankarstvom, ili virmanski) na temelju uputa za plaćanje koje se nalaze u ponudi za tekuću godinu. Nama vidljiva uplata predstavlja rezervaciju mjesta, tj. prijavu za uplaćene pripreme.

O načinu i uvjetima plaćanja priprema za Kineziološki fakultet (KIF)

Plaćanje za sve vrste priprema plaća se preko Internet bankarstva, ili preko opće uplatnice u banci, pošti, itd. Ne baratamo ni s gotovinom, ni s karticama, te zbog toga i ne izdajemo fiskalizirane račune.

Uplata se izvršava na temelju ponude s linka na dnu ove stranice. Nama vidljiva uplata predstavlja prijavu odabranih priprema i rezervaciju mjesta na pripremama za koje je izvršena uplata.

Broj mjesta na pojedinim pripremama je ograničen kapacitetima školske dvorane i tipom nastave (priprema) koje održavamo. Prednost imaju kandiati koji prvi izvrše uplatu. Prije uplate provjerite ima li slobodnih mjesta.

Nije moguće pohađati pripreme ukoliko nama uplata nije vidljiva minimalno 24 sati prije početka priprema.

Prilikom dolaska na pripreme obavezno je predati ispunjenu i potpisanu izjavu koja glasi na kandidata koji pohađa pripreme. izjava se predaje samo prilikom prvog dolaska na pripreme.

Ostale detalje oko načina i uvjeta plaćanja pročitajte u ponudi za tekuću godinu:

Pogledaj i isprintaj cjelokupnu ponudu za 2022/23. s uputom za plaćanje (PDF)

 

Čitaj dalje...