Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Garancija na pripreme za KIF!

Toliko smo sigurni da ćete upisati Kineziološki fakultet da vam dajemo 365 dana uvjetne garancije na kvalitetu priprema za KIF! Ne upišete li fakultet ove godine, slijedeće godine ćemo vam dati sve temeljne pripreme gratis!

Kako steći pravo na garanciju na pripreme za Kineziološki fakultet (KIF)

Savladati osnovne tehničke elemente desetak najpopularnijih sportova u Hrvatskoj koji će se testirati na prijemnom ispitu, a sve samo u samo 20 dana, tj. 100 sati nastave i treninga i još pri tome biti bolji od barem 500-tinjak drugih kandidata s prijemnog ispita za KIF čini se, prema nekima, suludo i ravno znanstvenoj fantastici. Nije suludo, ali se slažemo da je riječ o znanstvenoj fantastici. Naši uspjesi temelje se na (kineziološkoj) znanosti, a rezultati koje postižemo su naprosto fantastični!

Dapače, garantiramo da ćete proći na prijemnom ispitu ne s 20 dana nastave, nego i sa 16 dana nastave!

Ako pohađate najmanje 16 dana naših priprema za KIF i ne upišete Kineziološki fakultet, dat ćemo vam slijedeće godine kompletne temeljne pripreme gratis! I Božićne i Uskršnje i Proljetne i Ljetne!

Uvjeti za ostvarivanje ove garancije su vrlo jednostavni, relativno strogi, ali potpuno pravedni:

 1. Morate pohađati sve naše temeljne pripreme za KIF: Božićne, Uskršnje, Proljetne i Ljetne
 2. Morate pohađati minimalno 16 dana priprema za KIF, tj. izostati s maksimalno 4 dana
 3. Morate izaći na prijemni ispit
 4. Morate položiti državnu maturu
Zašto postoje uvjeti za ostvarivanje garancije na kvalitetu priprema za KIF?

Svim odraslim osobama koji imaju kontakta s mladima je jasno da je svaka nova generacija sve nesamostalnija, nesposobnija i sa sve manje motivacije. Razlozi zašto neki kandidati nakon naših priprema ne upisuju fakultet su toliko apsurdni, neopravdani i nemaju nikakve veze s kvalitetom naše poduke, da se moramo ograditi zašto ne možemo dati garanciju svima. Evo objašnjenja gore navedenih uvjeta:

 1. Određeni broj kandidata u startu planira doći samo na jedne, ili dvoje naših priprema, a ostatak godine se samostalno pripremati. To je uredu, jasno nam je da su u pitanju najvjerojatnije financijski razlozi, ali na tako mali broj dana jednostavno ne možemo garantirati upis na KIF i pad na prijemnom ne možete pripisati nama. Gore smo se složili da radimo na rubu znanstvene fantastike i ne pripremati se najmanje pola kalendarske godine uz naša tranzitivna provjeravanja, ispravljanje grešaka i daljnje podučavanje tehnike, tj. pripremati se ostatak godine samostalno, je sasvim moguće, ali ne podliježe našoj garanciji.
 2. Određeni broj kandidata nema nikakvih problema s financijama, ali ima velikih problema s motivacijom. Veliki grad, prepun izazova, subotnji izlasci, pa nedjelja-ponedjeljak odmor... Nije problem, niti imamo nešto protiv, ali izostanci s nastave i treninga neumoljivo utječu na finalni rezultat na prijemnom ispitu, stoga je 16 dana minimalni broj dana priprema za KIF na kojima morate biti prisutni na nastavi (pa makar i pasivno), kao uvjet za ostvarenje prava na garanciju.
  Postoje i vrlo opravdani razlozi za izostanke, npr. ozljeda, bolest, smrtni slučaj... Nema straha, nitko vam neće upisati jedinicu iz zalaganja, ili ukor, ali kao što je već navedeno, izostanci s nastave i treninga neumoljivo utječu na finalni rezultat na prijemnom ispitu, pa je 4 dana izostanka maksimum koji opravdavamo, a razlog izostanka manje, ili više od četiri dana nam je nebitan. Pasivno prisustvovanje pripremama (sjedenje na klupi) priznajemo, jer ćete barem u teoriji savladati potrebna znanja, koja kasnije možete sami uvježbavati.
 3. Ne izađte li na prijemni ispit za KIF i zbog toga ne upišete Kineziološki fakutet jednostavno nema nikakve veze s kvalitetom naše poduke. "Zaboravio sam otići na liječnički pregled za KIF", "Nisam na vrijeme predao prijavu za prijemni ispit na KIF-u", "Zaspao sam na dan prijemnog". Zvuči nevjerojatno, ali takvih primjera je svake godine sve više. Apsolutno neopravdano i ne podliježe ostvarivanju prava na garanciju priprema za KIF.
  Kao i u prethodnoj točki, postoje i opravdani razlozi ne izlaska na prijemni ispit, ali puls220 daje garanciju na kvalitetu poduke, a ne na garantirani upis na fakultet, stoga je garancija u slučaju ne izlaska na prijemni ispit na KIF-u iz bilo kojeg razloga isključena.
 4. Da li ste zbog loših ocjena (tj. malo bodova) iz škole i državne mature pali na prijemnom, ili vas mi nismo pripremili u dovoljnoj mjeri da te loše ocjene kompenzirate dobrim ocjenama s prijemnog ispita je pitanje za diskusiju. Kako bi izbjegli ovu diskusiju, uopće nas ne zanimaju vaše ocjene iz škole i s mature, jer garantiramo da ćete pripremama moći kompenzirati sve loše ocjene iz škole i s mature. Međutim, pad na maturi i time diskvalifikacija s upisa na fakultet opet nema nikakve veze s kvalitetom naše poduke, stoga u slučaju pada na maturi ne ostvarujete pravo na garanciju priprema za KIF.

Imajte u vidu da se gubitkom prava na garanciju NE GUBI pravo na popust na sve pripreme koje ste već pohađali, sukadno objavljenom cjeniku. Npr., ukoliko ste pohađali sve naše temeljne pripreme prošle godine, ali ste izgubili pravo na garanciju, i dalje ostvarujete pravo na 40% popusta na sve pripreme ove godine, tj. 50% uz plaćanje gotovinom.

 

Čitaj dalje...