Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Garancija na pripreme za KIF!

Toliko smo sigurni da ćete upisati Kineziološki fakultet da vam dajemo 100% garanciju na zadovoljstvo pripremama za KIF i 100% garanciju upisa na fakultet!! Pročitajte koji su uvjeti.

Kako steći pravo na garanciju na pripreme za Kineziološki fakultet (KIF)

Dolaskom na Puls220 pripreme za KIF nemate rizika! Dajemo 100% garanciju na kvalitetu i zadovoljstvo s našim pripremama, ali i na prolaz na prijemnom ispitu!.Određeni uvjeti se primjenjuju.

Garancija na zadovoljstvo pripremama za KIF stječe se samim dolaskom na pripreme. Ono što ćete naučiti unutar predviđene satnice višestruko će nadmašiti cijenu koju ćete platiti za te pripreme. Ipak, ne budete li zadovoljni s onim što ćemo i kako ćemo vas naučiti, u roku od 7 dana možete zatražiti povrat novca u punom iznosu!

Uvjeti za stjecanje prava na garanciju na zadovoljstvo pripremama za KIF su:

 1. Za FLASH i SCIT pripreme da ste odradili minimalno prvi blok nastave (do pauze za ručak)
 2. Za CORE pripreme da ste odradili maksimalno prvih 10 sati (1 dan) nastave
 3. Za VIP pripreme da ste odradili maksimalno prvih 20 sati (2 dana) nastave (bilo kojih priprema)

Garancija na upis na Kineziološki fakultet podrazumijeva da ćete proći na prijemnom ispitu za KIF, ili SCIT. Toliko smo sigurni u kvalitetu naših priprema da ukoliko ne prođete na prijemnom ispitu za KIF, slijedeće godine vam nudimo kompletne VIP pripreme gratis!

Uvjeti za stjecanje prava na garanciju na upis na Kineziološki fakultet su:

 1. Da ste odradili minimalno 90 sati nastave od čega je minimalno potrebno pohađati jedne CORE pripreme
 2. Morate izaći na prijemni ispit
 3. Morate položiti državnu maturu
Zašto postoje uvjeti za ostvarivanje garancije?

Svima s dugogodišnjim iskustvom u radu s mladima je jasno da je svaka nova generacija sve nesamostalnija, nesposobnija i sa sve manje motivacije. Razlozi zašto neki kandidati nakon naših priprema ne upisuju fakultet su toliko apsurdni, neopravdani i nemaju nikakve veze s kvalitetom naše poduke, da se moramo ograditi i zato moramo postaviti gornje uvjete. A naučiti nekoga 100+ tehničkih elemenata iz 11 različitih sportova i to na razini da bude bolji od više stotina drugih kandiata na prijemnom ispitu nije šala. Evo objašnjenja gore navedenih uvjeta:

 1. Izvršite li uplatu za FLASH pripreme, a ne dođete na pripreme, zauzeli ste mjesto nekom kandidatu koji bi rado došao na pripreme umjesto vas. Nedolaskom na pripreme ne možete tražiti garanciju zbog nezadovoljstva našom nastavom. Morate doći, probati i ako već nakon prvog bloka (3 školska sata) vidite da to nije za Vas, slobodno se javite da nećete nastaviti pohađati nastavu i da ćete tražiti povrat novca.
 2. Određeni broj kandidata u startu planira doći samo na jedne, ili češće nekoliko FLASH priprema, a ostatak godine se planiraju samostalno pripremati. To je s jedne strane (tj. strane tih kandidata) uredu, jasno nam je da su u pitanju najvjerojatnije financijski razlozi, ali na tako mali broj sati jednostavno ne možemo garantirati upis na KIF, a pad na prijemnom ne možete pripisati nama. Dakle, za FLASH pripreme dajemo garanciju na zadovoljstvo odrađenim pripremama, ali za garanciju upisa na fakultet morat ćete pohađati barem jedne CORE i barem 30 sati FLASH priprema.
 3. CORE pripreme su dobar temelj da ponudimo garanciju na upis na fakultet, međutim javljaju se dva problema. Iako će kandidati tijekom CORE priprema većinom uspješno savladati sve tehničke elemente u dovoljnoj mjeri da nadmaše većinu ostalih kandidata na prijemnim ispitu, to je ipak jako puno informacija za koje će biti potrebno neko vrijeme da "sjednu u mišiće". Dođete li na Božićne, Zimske, ili Uskršnje CORE pripreme i ne provježbate samostalno (ili dodatno uz naše FLASH pripreme) još puno puta sve naučene elemente, gotovo je sigurno da ćete do prijemnog ispita većinu toga zaboraviti. S druge strane, dođete li prvi puta na Ljetne CORE pripreme, taktički bi to mogao biti dobar potez, ali samo pod uvjetom da imate iznimno veliku sposobnost brzine učenja novih motoričkih znanja. Budući da mi ne možemo znati kakve netko ima predispozicije za učenje novih motoričkih znanja, garanciju na upis na fakultet dajemo ukoliko minimalno pohađate tri termina FLASH priprema, povrh CORE priprema, a svakako preporučamo dolazak svaki mjesec na kontrolu i dodatno usavršavanje tehnike na sve FLASH pripreme (što se u jednom paketu rješava VIP pripremama).
 4. Određeni broj kandidata nema nikakvih problema s financijama, ali ima velikih problema s motivacijom. Veliki grad, prepun izazova, punoljetnost, subotnji izlasci, pa nedjelja odmor... Nije problem, niti imamo nešto protiv, ali izostanci s nastave i treninga neumoljivo utječu na finalni rezultat na prijemnom ispitu. Stoga je osim tri termina FLASH priprema, 60školskih sati CORE priprema minimum priprema za KIF na kojima morate biti prisutni na nastavi (pa makar i pasivno), kao uvjet za ostvarenje prava na garanciju. Tih 60 sati možete odraditi u jednom terminu (bez izostanaka), ili tijekom više termina (uz opravdane, ili neopravdane izostanke). Plaćanjem priprema, a izostankom s nastave gubite pravo na garanciju. Ako zakasnite prvi dan zbog prijevoza, ili morate zadnji dan ranije otići iz bilo kojeg razloga - uredu, nije problem, ali ako ste jedan dan na treningu, a drugi ne, ne priznajemo garanciju.
  Postoje i opravdani razlozi za izostanke, npr. ozljeda, bolest, smrtni slučaj... Nema straha, nitko vam neće upisati jedinicu iz zalaganja, ili ukor, ali kao što je već navedeno, izostanci s nastave i treninga neumoljivo utječu na finalni rezultat na prijemnom ispitu, a razlog izostanka nam je nebitan. Garanciju ne dajemo na opravdanost izostanaka, nego na kvalitetu našeg rada. Pasivno prisustvovanje pripremama (sjedenje na klupi) priznajemo, jer ćete barem u teoriji savladati potrebna znanja, koja kasnije možete sami uvježbavati do slijedećih priprema, a i uvijek postoji mogućnost da unaprijeđenje svojih motoričkih znanja provjeravate na FLASH pripremama, ili da još jednom dođete na utvrđivanje gradiva na novim CORE pripremama.
 5. Ne izađete li na razredbeni ispit za KIF i zbog toga ne upišete Kineziološki fakultet jednostavno nema nikakve veze s kvalitetom naše poduke. "Zaboravio sam otići na liječnički pregled za KIF", "Nisam na vrijeme predao prijavu za prijemni ispit na KIF-u", "Zaspao sam na dan prijemnog". Zvuči nevjerojatno, ali takvih primjera je svake godine sve više. Apsolutno neopravdano i ne podliježe ostvarivanju prava na garanciju priprema za KIF.
  Kao i u prethodnoj točki, postoje i opravdani razlozi ne izlaska na prijemni ispit (npr. pad na liječničkom pregledu), ali mi dajemo garanciju na kvalitetu naše poduke, a bez izlaska na razredbeni ispit nemoguće je utvrditi koliko smo uspjeli u definiranoj satnici transformirati motorička znanja kandidata od inicijalnog do finalnog stanja. Stoga u slučaju ne izlaska kandidata na razredbeni ispit na KIF-u bilo iz opravdanog, ili neopravdanog razloga isključuje našu garanciju.
  "Nisam isplivao normu iz plivanja" također NE podliježe garanciji, jer vas to isključuje s prijemnog ispita.
 6. Da li ste zbog loših ocjena (tj. malo bodova) iz škole i državne mature pali na razredbenom ispitu za KIF, ili ste pali na razredbenom jer vas mi nismo pripremili u dovoljnoj mjeri da te loše ocjene iz škole kompenzirate dobrim ocjenama s razredbenog ispita je pitanje za diskusiju. Kako bi izbjegli ovu diskusiju, uopće nas ne zanimaju vaše ocjene iz škole i s mature. Mi garantiramo da ćete našim pripremama moći kompenzirati sve vaše loše ocjene i iz škole i s mature. Međutim, pad na maturi i time diskvalifikacija s upisa na fakultet opet nema nikakve veze s kvalitetom naše poduke, stoga u slučaju pada na maturi ne ostvarujete pravo na garanciju Priprema za KIF.

 

Čitaj dalje...