Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Ostala česta pitanja o pripremama za KIF

Ostala česta pitanja o pripremama za KIF
Moram li nositi korona masku na licu za vrijeme treninga?
Da li je obavezno držati distancu za vrijeme treninga?

Sukladno preporukama stožera, na pripremama za KIF održavamo treninge na kojima distanca nije moguća, a maske nije potrebno nositi. Međutim, na pripremama za SCIT se održava nastava seminarskog tipa i svatko na svom radnom mjestu u dvorani može biti distanciran koliko želi od ostalih kandidata. Na trening ne smijete doći ukoliko imate simptome COVID-19. Imajte u vidu da ako ste tip osobe koja se boji korone, razmislite dva puta da li želite studirati na KIF-u, jer nema fakulteta u Hrvatskoj na kojem se ostvaruju bliži kontakti među studentima od KIF-a. Nekada je to bio osnovni razlog zašto je to najljepši studij u Hrvatskoj.

Ja nemam Facebook. Može obavijesti na Instagram?

Ne. Najbolja platforma za slanje obavijesti je desetljećima bio i ostao email. Ostaviti email adresu prilikom prijave je obaveza, jer sve bitne obavijesti šaljemo emailom. Facebook koristimo iz učtivosti prema mlađim generacijama, ali niti njega ne koristimo za sve obavijesti, jer je grupa otvorenog tipa.
Update 2022.: Najbolje da obavijesti šaljemo na tik-tok, jelda? Šalu na stranu, ostajemo konzervativni; i dalje sve obavijesti šaljemo emailom.

Ne dobivam nikakve emailove od vas, iako sam uredno u prijavi upisao/la email adresu.

Provjerite Neželjena-pošta/spam/junk folder, jer web mail servisi poput Gmaila i Yahooa često klasificiraju naš email kao spam, pa ga automatski prebacuju u spam folder. Ako ga tamo pronađete, obavezno ga prvo označite s "Nije spam", kako bi trenirali server da naši emailovi nisu spam. Također, ako niste, spremite naše emailove u adresar, kako email aplikacija ne bi emailove s te adrese ubuduće premještala u spam.

 

Čitaj dalje...