Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Česta pitanja o cijenama priprema za KIF

Česta pitanja o cijenama i načinu plaćanja priprema za KIF
Moram li platiti pripreme baš prvi dan priprema, ili može i x-ti dan, jer trenutno... ?

Plaćanje se vrši prvi dan priprema na koje dođete prije početka nastave. Svi kandidati koji se prijave, a uplatu ne izvrše prvog dana priprema, ne mogu pristupiti pripremama dok uplatu ne izvrše.

Moram il izvršiti uplatu u cijelosti?
Mogu li platiti gotovinom na rate?

Uplatu možete izvršiti u cijelosti (3800 kn), ali nije uvjet. Ukoliko uplatu ne izvršite u cijelosti prilikom prvog dolaska na pripreme, pripreme možete plaćati u ratama prilikom dolaska na svaki termin priprema. Uvjet je da 120 nastave platite u 4 rate po 950 kn prilikom dolaska na prva četiri termina priprema za KIF za koja se odlučite. Možete to shvatiti i kao da je cijena pojedinačnih priprema 950 kn, a ukoliko se na pripreme prijavite dovoljno rano, nakon pohađanja 4 termina, 2 ćete dobiti gratis. Ukoliko prvi puta dolazite tek nakon Božićnih priprema, nećete imati prilike dobiti gratis nastavne sate, ali nećete ništa niti izgubiti, jer plaćate onoliko termina na koliko dođete.

Iako ćete vjerojatno realno plaćati 950 kn puta broj termina na koje dođete, iIpak, volimo reći da je cijena priprema za KIF 3800 kn (plativo u 4 rate). Razlog je taj što plan i program nastave priprema za KIF predviđa 120 sati nastave potrebne da bi se savladalo preko 100 elemenata tehnike iz preko 10 različitih sportova, od kojih većinu sigurno niste nikada trenirali. Možete doći i samo na jedan termin priprema od 20 sati nastave, nije problem, nećemo izigravati policajce, niti ikoga osuđivati, ali takav način ne možemo podržavati, jer to jednostavno nije dovoljno. Zato vas motiviramo s gratis 2 termina priprema ukkoliko prethodno pohađate 4 termina, a i motiviramo vas s gratis svih 120 sati nastave slijedeće godine, ukoliko ove godine ne upišete KIF (pročitaj više o uvjetima garancije), a vi odlučite je li to dovoljno velika motivacija za ozbiljan plan upisa na KIF.

Mogu li platiti virmanski / Internet bankarstvom / u pošti?

Da, naravno. Međutim, nemojte samoinicijativno vršiti uplatu, nego nam dopustite da Vam sastavimo ponudu i pošaljemo podatke za uplatu. Također, nemojte uplaćivati više od pet dana prije početka priprema, niti manje od dva dana. Dakle, uplatu izvršite tek kada ste 100% sigurni da ćete pohađati pripreme, ali dovoljno rano da mi vidimo da je uplata sjela.

Što ako nisam zadovoljan Vašim pripremama i želim odustati?
Što ako se ozljedim i ne mogu dolaziti na nastavu?
Mogu li dobiti povrat novca?

Uvjetno da. Ukoliko tijekom prvog dana nastave vidite da pripreme za KIF nisu za vas, vratit ćemo vam ostatak iznosa proporcionalno velik neiskorištenom broju dana. Ako na nastavu dođete i drugi dan, smatrat ćemo da ste zadovoljni s našom ponudom, te povrat novca više nije moguć. Ukoliko ne možete trenirati zbog ozljede, strogo preporučamo da nastavu i dalje pohađate pasivno - sjedeći na klupi i učeći elemente vizualno. Osim toga, tu je još uvijek i svakodnevna teorijska nastava u učionici. Čitaj dalje...