Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Česta pitanja o cijenama priprema za KIF

Česta pitanja o cijenama i načinu plaćanja priprema za KIF
Moram li platiti pripreme baš prvi dan priprema, ili može i x-ti dan, jer trenutno... ?

Plaćanje se vrši na prvi dan priprema. Svi kandidati koji se prijave, a uplatu ne izvrše prvog dana priprema, ne mogu pristupiti pripremama dok uplatu ne izvrše.

Mogu li platiti gotovinom na rate?

Da. Naše temeljne pripreme plaćaju se u ratama; na svakim pripremama plaćate pripreme na koje upravo dolazite - ne sve odjednom. Dodatno razbijanje cijene pojedinih priprema na rate moguće je ISKLJUČIVO American Express kreditnom karticom do 6 rata.

Ako se pripremama priključim kasnije (recimo tek treći dan), imam li popust na cijenu?

Ne. Pripremama se možete priključiti kada god se odlučite, međutim cijena priprema ostaje ista bez obzira kada pripremama pristupili.

Što ako nisam zadovoljan Vašim pripremama i želim odustati?
Što ako se ozljedim i ne mogu dolaziti na nastavu?
Mogu li dobiti povrat novca?

Uvjetno da. Ukoliko tijekom prvog dana nastave vidite da pripreme za KIF nisu za vas, vratit ćemo vam ostatak iznosa proporcionalno velik neiskorištenom broju dana. (Ako ste platili kreditnom karticom, obračunat ćemo kao da ste platili gotovinom.) Ako na nastavu dođete i drugi dan, smatrat ćemo da ste zadovoljni s našom ponudom, te povrat novca više nije moguć. Ukoliko ne možete trenirati zbog ozljede, strogo preporučamo da nastavu i dalje pohađate pasivno - sjedeći na klupi i učeći elemente vizualno. Osim toga, tu je još uvijek i svakodnevna teoretska nastava u učionici. Čitaj dalje...