Pripreme za Kineziološki fakultetwww.pripreme.com

Česta pitanja o cijenama priprema za KIF

Česta pitanja o cijenama i načinu plaćanja priprema za KIF
Moram li platiti pripreme baš prvi dan priprema, ili može i x-ti dan, jer trenutno... ?

Plaćanje se vrši na prvi dan priprema. Svi kandidati koji se prijave, a uplatu ne izvrše prvog dana priprema, ne mogu pristupiti pripremama dok uplatu ne izvrše.

Mogu li platiti gotovinom na rate?

Da, naše temeljne pripreme plaćaju se u ratama. Ne morate (niti više dozvoljavamo) plaćanje svih 150 sati nastave odjednom, nego u ratama prilikom dolaska na svake pripreme. Razbijanje rate pojedinih priprema na dodatne rate nije moguće.

Ako se pripremama priključim kasnije (recimo tek treći dan), imam li popust na cijenu?

Ne. Pripremama se možete priključiti kada god se odlučite, međutim cijena priprema ostaje ista bez obzira kada pripremama pristupili.

Mogu li platiti virmanski / Internet bankarstvom / u pošti?

Da, naravno. Međutim, nemojte samoinicijativno vršiti uplatu, nego nam dopustite da Vam sastavimo ponudu i pošaljemo podatke za uplatu. Također, nemojte uplaćivati više od pet dana prije početka priprema, niti manje od dva dana. Dakle, uplatu izvršite tek kada ste 100% sigurni da ćete pohađati pripreme, ali dovoljno rano da mi vidimo da je uplata sjela.

Što ako nisam zadovoljan Vašim pripremama i želim odustati?
Što ako se ozljedim i ne mogu dolaziti na nastavu?
Mogu li dobiti povrat novca?

Uvjetno da. Ukoliko tijekom prvog dana nastave vidite da pripreme za KIF nisu za vas, vratit ćemo vam ostatak iznosa proporcionalno velik neiskorištenom broju dana. Ako na nastavu dođete i drugi dan, smatrat ćemo da ste zadovoljni s našom ponudom, te povrat novca više nije moguć. Ukoliko ne možete trenirati zbog ozljede, strogo preporučamo da nastavu i dalje pohađate pasivno - sjedeći na klupi i učeći elemente vizualno. Osim toga, tu je još uvijek i svakodnevna teorijska nastava u učionici. Čitaj dalje...